Polovni iz Italije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Cekaj, ti hoces da kazes da iz ove gastarbajterske drzave ti nemas nikoga da ti taj auto lepo pogleda, kupi i doveze, rodjaka, komsiju, pa i poznanika?!
    Evo danas me drugar smara za Alfu 166, video tamo na mobile.de kakve su cene i hoce jednu, naravno otac mu radi u Nemackoj i on ima tu opciju koja je krajnje sigurna! Sto se mene tice mogao bih kupiti auto na taj nacin, kao i recimo preko tetke i tece u Hamburgu (koje realno ne vidjam cesto, ali eto postoji sansa), pa onda imam drugara koji radi i zivi u Ahenu, verujem da bi mi pomogao, brat mi ponekad ide tamo da radi, ujak salje svoje radnike, on je takodje radio dugo tamo, pa zar nemas nikoga ko moze da ti kupi auto tamo i da ti odes da ga dovezes, ili platis nekom da ti doveze, ili ti taj neko ko ga je kupio doveze?!
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

...pa, eto Bojane....sada ima tebe
      Kad si vec nabrojao sve te ljude...

Comment

• iwcham1979
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2007
        • 741
        • Nis
        • Seat Altea 2.0Tdi

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Hehe... Pa bih ja zaista, ali ovo gore je vise bilo kao sta bih mozda mogao da probam, nekako mi je logicno da svako od nas ima bar jednog koga poznaje a da je u situaciji da mu pomogne oko kupovine auta preko, a mozda i nije bas tako...

Ako vec imas vise para razmisljaj o putu u EU, mislim da je to najbolja opcija! Danas smo za tog drugara pronasli par automobila, naravno ima ih i koji su skuplji i koji su jeftiniji, ali otac mu zivi tamo i moze dobro da pogleda, izabere i dotera! U svakom slucaju mnogo bolja opcija je i da odes sam, nego da ti neko dovozi u koga nemas poverenja!

Licno imam dosta iskustva sa papirologijom i ugovorima u Americi, tamo sam bez ikakvih problema popunjavao formulare, placao, slao, uplacivao i svasta jos, za razliku sa istim stvarima u Srbiji gde nema teoretske sanse da nesto sam ispunim i shvatim sta zapravo zele od mene! Takodje verujem da ce cela procedura oko kupovine, odjave i svega ostalog u EU biti normalna stvar, sve je to za ljude, pa nisu oni vanzemljaci...
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

Ajde da ne otvaram novu temu ali evo da vidite nemacku kilometrazu. presao sam sa njim jos 6000km za 4 danai auto ide fantasticno. sta vise dobio je i tif.

to je inace po meni normalna kilometraza za vozila koja se uvoze u danasnje vreme. to vam je hocu dobar veliki auto za male pare
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• miroslavm
              CBC Senator
              • 13.02.2007
              • 208
              • Beograd, Zvezdara

Ljudi, šta se uzbudjujete, pa opšte je poznato da na tom polju u Evropi ima muljaže odkako su se naselili gastosi sa domaćim navikama. Pomirite se sa tim da nije baš sve kako je reklamirano, ali niko ne daje pedeset hiljada pa da se trese, auto se proba ,pregleda i to je to. Ja sam moj auto ( vektru ) kupio na domaćem placu a uvezena je iz Italije. To je bilo 2004 i do danas nemam nikakvih problema, zadovoljan sam, i to mi je najbitnije, a pri tome uopšte nisam siguran da li je imala pravu kilometražu. Ako se previše mozga izgube se vreme i novac i na kraju strpljenje i onda sledi zaj.. baš kod onih koji se najviše čuvaju

Comment

• mishkom
                CBC Senator XXL
                • 07.08.2007
                • 591
                • N/A
                • N/A

Kad kupis auto dzabe udaras glavu i razmisljas sta je bilo kako je bilo.. . Imas ga, cuvaj ga, vozi ga

Nego Ada. . . Mogu li ja da prodjem kroz tvoju skolu?

Ajd ajd, bicu ti jatak

Svidja mi se

Comment

• Ian
                  CBC Početnik
                  • 28.08.2007
                  • 8

u ita vracanje kilometraze je postalo skoro pa "normalno"

primer:zet pre 3meseca promenio svoji 145QV 99' sa 189.000km.uzo je novu 147Q2.video je da ce tesko da je proda privatno(u losem stanju bila,motor otiso u pm..),pa resio da je da u alfi,tako da mu uracunaju za novu 147.e pa..uzeo je novu 147,ja posle par nedelja proso sam u alfi(cisto da vidim sta ima interesantno od polovnih..)i video njegovu 145.priblizio se,dao kontakt i iznenadjenje...na kilometrazi pise 98.000km.pozvao sam majmuna sto radi tu i pitao ga oktud 98000 kad je pre dve nedelje imala skoro 100vise.kad je video da je zgazio u kaku i da poznajem auto..verovali ili ne,mogao sam da uzmem tu 145qv samo da platim 350€ prenos i nista vise,samo da bi drzao jezik za zube(inace bila je napisana cena na njoj 3800€).naravno auto nije mi ni najmanje interesovao,posto sam ga vrlo dobro poznavao i znao da mu "oci"ispale kako ga je zet ganjao.a znam od prijatelja,kolega,i drugih slucaja sa drugim brand-ovima,tako da u ita,retko retko retko ce se naci auto sa original km.osim ako se ne poznaje dobro vlasnik.

ps.pre neki dan bio opet do alfe..i neki klinac se "usrecio" sa 145(izglancali je,sva sija lol ),prodali je...

Comment

• fantastik
                    CBC Senator XXL
                    • 28.07.2005
                    • 417
                    • Novi Sad

evo i ja da kazem nesto za tv dnevnik

nikad neverujte da li je prava kilometraza dok sami nevidite auto a kad ga vidite bilo koji bolji poznavalac kola ce vam reci koliko je presao, a i ako je auto malo vise presao a redovno i kvalitetno odrzavan verujte u mnogo je boljem stanju od onog koji je presao i 100000 manje a katastrofalno odrzavan.

E sad sva auta koji prodaju dileri i preprodavci su sa velikim kilometrazama jel su takva dosta jevtinija napolju bilo u kojoj drzavi, jer oni auto nekupuju sebi interesuje ih samo cena, a mi smo takvi prvo sto pogledamo na autu je cena pa onda gledamo i sve ostalo ako je jevtino onda i zazmurimo na neke stvari nema veze popravicemo vazno da je jevtin. Sto posle kosta duplo skuplje nema veze jevtino je bilo u startu.

Comment

• bojanTI
                      CBC Senator XXL
                      • 04.01.2006
                      • 870
                      • Pancevo

Upravo...

Comment

• ppejic
                        CBC Član
                        • 09.09.2007
                        • 75
                        • Dornbirn-Nis

EEEE, tako nesto i mene muci. Da bi iskoritio ocevu "magicnu" potvrdu kojom je oslobodjen carinskih dazbina, ja moram uvesti stranca...kada citam sve ovo dodje mi da kupim novog LOGANa bez ikakve opreme, ali znam da je nov...Sa druge strane, privlaci me ABS, ESP, klima kod polovnjaka koji imaju istu cenu kao i nov auto.
                        Ni sam nisam pameta.
                        U smislu vase diskusije, da li je ko imao iskustvo sa autoplacem EKABO iz Smedereva?
                        Ko zeli, neka mi slobodno pise i na PP

Pozdrav
                        LOGAN 1.4 MPI Preference + AC

Comment

Working...
                        X