JKP PARKING SERVIS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

JKP PARKING SERVIS

Ovako: Zivim u centru Beograda, na Dorcolu, kupujem mesecnu kartu za parking u mojoj zoni (Strahinjica Bana), itd... Ne zalim se na te cene. Ali ZALIM SE na ostale ucesnike u saobracaju koji nemaju obzira na druge,pa na 2 parking mesta parkiraju ukoso i sl i onda covek ne moze da nadje slobodno mesto po pola sata. Kada bi svi parkirali kako treba onda bi bilo i mnogo vise slobodnog mesta za sve (znaju oni koji zive u kraju a i oni koji cesto tu dolaze). Za to krivim iskljucivo JKP Parking Servis, jer nas narod je takav-kakav je..
    Ne razumem zasto PS lepo ne iscrta i obelezi parking mesta i jednostavno kada neko i nagazi liniju ili parkira na 2 mesta, naplate mu kaznu kao da nije platio parkiranje,kao sto se uostalom i radi u civilizovanim zemljama. Mislim da to ipak nije neka investicija a da je korist velika za sve strane.
    Ako neko ima neki predlog da se pokrene ovakva ili slicna inicijativa, dobrodosao je...
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
  • Lord_o21
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2006
    • 494
    • Novi Sad

Ja radim u Novosadskom Parking Servisu i otprilike mogu da ti kazem da ti to nece upaliti iz mnogo razloga... Pomiri se sa tim da nas ima raznih i gotovo...
    ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

eventualno mu dignesh brisach shto je bezazlena varijanta ili mu ispustish gumice

I love my

Comment

• Lord_o21
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2006
        • 494
        • Novi Sad

ili (sardine+jaja+kesa) + 2 nedelje na suncu = njegov ventilacioni otvor

salim se naravno (jednom mi je rekao to prijatelj iz Slovenije, nisam mogao da mu verujem da se to kod njih zapravo desava)...
        ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• StudentBGD
          CBC Senator XXL
          • 18.12.2007
          • 1027
          • Beograd

kada bi podizao brisace i ispustao gume svakome ko se parkirao misleci samo na svoju guzicu ne bih imao vremena ni da jedem... a i ostavicu to za starije dane (kada postanem dzangrizavi deda kome sve smeta)
          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Kimikus
            CBC Član
            • 05.12.2006
            • 21
            • BG 44°49'N 20°28'E - 55°45'N 37°37'E - 54°59'N 73°22'E

A mozda samo izgleda da je bezveze parkirano...npr. kada se neko uparkira, a ispred i iza stoje velika vozila, mesto je knap, ali kad se velika vozila sklone parking postane dovoljno veliki za jos jedan auto.
            Ne branim bezobrazne, neuke i zene od loseg parkiranja...desavaju se i takve stvari

Comment

• deki-ascona
              Bio nam je drug! RIP
              • 10.04.2007
              • 2118
              • NI , Trosharina

Kod nas u NI ogranicili 1. zonu na 1sat. Taj sa ne moze da se produzi, pa moram da se pomeram 3km dalje da promenim zonu , pa onda opet da se vratim u 1. Pa kako da idemo u kafanu, kad svakih sat vremena moramo da pomeramo auto posle 10 vinjaka?

Ja sam resio da ne placam kazne koje mi stalno lepe na staklo.

A usput cu da se parkiram po mogustvu na TRI mesta odjednom zato sto su ispartali mesta tako da je pola auta na putu, jedna cetvrtina na trotoaru, a ostatak ili u zardinjeri ili u kanti za djubre.
              Originally posted by Valent Vudriga
              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

Slobodno ... pa kad dodjes da produzis saobracajnu, licnu kartu, vozacku ... sacekace te lepo iznenadjenje
                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Gruja021
                  CBC Početnik
                  • 09.01.2008
                  • 4
                  • Novi Sad

JKP PARKING SERVIS

mA LJUDI NEMOJTE BITI LUDI TO JE SVE ZABLUDA!TO SU VAM SVE ONE SEME APP(ako prodje prodje)kao i za GSP

Comment

• deki-ascona
                    Bio nam je drug! RIP
                    • 10.04.2007
                    • 2118
                    • NI , Trosharina

@prolupator

Ne moze valjda parking servis da ima neke veze s MUP-om oko naplate, to su ipak sudske stvari (izvrsna i sudska vlast se ne mesaju po ustavu). Takva ucena bi bas bila podla. A jedva cekam da me pozovu kod prekrsajnog sudije , dovescu par svedoka da sam bas tad bio kod babe na divcibarama, pa cik nek dokazu suprotno!

Comment

• doc
                      CBC Senator
                      • 25.08.2006
                      • 240
                      • BGD/KG

Na forumu postoji veoma konstruktivan thread na zadatu temu...
                      Sve u svemu, nas zastareli zakon o bezbednosti u saobracaju ne poznaje nista osim pravilnog i nepravilnog parloranja i kazzne za nepravilno parkiranje.
                      Znaci, doplatne karte za parkiranje (kako su ih krstili) ne postoje kao ni kontrolori.
                      Etc, samo da se dokopam racunara, pa cu da ga pronadjem
                      Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

Ok, probacu i ja
                        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• deki-ascona
                          Bio nam je drug! RIP
                          • 10.04.2007
                          • 2118
                          • NI , Trosharina

U redu, zakon mora da se postuje. Samo parking servis je obicno pravno lice a ja obicno fizicko lice. Jedino moze da nas poveze prekrsajni sudija i to po svom nahodjenju: moze da poveruje meni ili njima. S obzirom da imaju 1000 slucajeva dnevno, tesko da ce neko od njih moci da prisustvuje "sudjenju" (slicno kao i kod saobracajnog prekrsaja) i onda ostajemo samo ja , sudija i zapisnicarka. Jednom mi je uspelo da se izvucem sa prijavom saobracajne policije.

Sve u svemu ja ne krsim zakon , a to je najvaznije - po mene. Pauk nosi auto koji je nepropisno parkiran, a ako se parkiram na mestu parking servisa tek onda sam bezbedan sto se tice saobracajaca, posto je tu DOZVOLJENO parkiranje i zaustavljanje. E sad oko prekoracenja vremena...

Comment

• doc
                            CBC Senator
                            • 25.08.2006
                            • 240
                            • BGD/KG

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... u&start=25
                            Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

aha , nisam jedini! ima nas jos, mozemo stranku da napravimo.

Sad mi pade jos nesto na pamet: auto se ionako vodi na zenino ime, tako da na kraju ona ode u tjorku zbog neplacanja, a ja kobajagi tugujem zbog toga s omiljenom komsinicom...

jbt , ako se moja zena dokopa foruma tu mi je kraj!!

Comment

Working...
                              X