Ovako: Zivim u centru Beograda, na Dorcolu, kupujem mesecnu kartu za parking u mojoj zoni (Strahinjica Bana), itd... Ne zalim se na te cene. Ali ZALIM SE na ostale ucesnike u saobracaju koji nemaju obzira na druge,pa na 2 parking mesta parkiraju ukoso i sl i onda covek ne moze da nadje slobodno mesto po pola sata. Kada bi svi parkirali kako treba onda bi bilo i mnogo vise slobodnog mesta za sve (znaju oni koji zive u kraju a i oni koji cesto tu dolaze). Za to krivim iskljucivo JKP Parking Servis, jer nas narod je takav-kakav je..
Ne razumem zasto PS lepo ne iscrta i obelezi parking mesta i jednostavno kada neko i nagazi liniju ili parkira na 2 mesta, naplate mu kaznu kao da nije platio parkiranje,kao sto se uostalom i radi u civilizovanim zemljama. Mislim da to ipak nije neka investicija a da je korist velika za sve strane.
Ako neko ima neki predlog da se pokrene ovakva ili slicna inicijativa, dobrodosao je...
Ne razumem zasto PS lepo ne iscrta i obelezi parking mesta i jednostavno kada neko i nagazi liniju ili parkira na 2 mesta, naplate mu kaznu kao da nije platio parkiranje,kao sto se uostalom i radi u civilizovanim zemljama. Mislim da to ipak nije neka investicija a da je korist velika za sve strane.
Ako neko ima neki predlog da se pokrene ovakva ili slicna inicijativa, dobrodosao je...
Comment