Mislim...Živković je još uvek političar? Ili se možda varam....a za političare se zna da u njihovim govorima i izjavama prva strada ISTINA!
Sve sami trkaci
Collapse
X
-
Originally posted by TETAKMislim...Živković je još uvek političar? Ili se možda varam....a za političare se zna da u njihovim govorima i izjavama prva strada ISTINA!
Comment
-
-
Jeste i "politicar" je,inace ovde su u vreme izbora i malo posle obecavali da ce se voziti gradskim prebozom,a sada sve nove ergele automobila kako opstinskih tako i privatnih,bogat vozni park automobila koji se mogu brzo provozati do bg-a
Comment
-
-
Uh da...ima dva extra old-timera, ajkulu i bubu koje stalno vozi, vise Ajkulu, vidjao sam ga skoro svakodnevno sad kad sam bio.
Inace, on je jedan od retkih politicara koji se isto ponasao i kad je bio na vlasti, bez obzira na kojoj funkciji bio, i sada kad nije....uvek si mogao da ga vidis kako bez obezbedjenja seta gradom (osim za vreme Sablje), sedi po kaficima, vozika se kolima, povremeno izadje uvece....
Najvise ga pljuju po Nisu...a nisu svesni da niko nikada nece da uradi za Nis ni priblizno onome sto je on uradio...al da ne idemo u politiku.
Comment
-
-
Dakle ne znam sta je vozio ali ovo sad vozi inace jeste manijak zaista voli da manijaci. Jednom prilikom sam se cak malo potrkao sa njim na auto putu (ja sam bio u Omegi 2.0 ) i tip zaista vozi na granici bezbednosti
16 v's thats 8 more than i need!
Comment
-
-
Originally posted by TETAKE, braćo kako sam samo ja jednom prilikom bukvalno rasturio obezbedjenje njenog veličanstva Nataše Mićić kada se vraćala iz UE u BGD.Nisu znali šta ih je snašlo....
Inace tacno je da se ta "svita" vozi brzo ali se cesto i skenjaju,recimo ko Velja,Canak,....
Comment
-
-
Originally posted by WizZavisi sta smatras granicu bezbednosti16 v's thats 8 more than i need!
Comment
-
-
Ja žutu traku maksimalno izbegavam jer tamo vrlo često uočavam delove otpale ili bačene sa i iz kamiona, ispušteno ulje, otpatke i sl.....ovo pričam pre svega za naše auto puteve!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by TETAKJa žutu traku maksimalno izbegavam jer tamo vrlo često uočavam delove otpale ili bačene sa i iz kamiona, ispušteno ulje, otpatke i sl.....ovo pričam pre svega za naše auto puteve!
Comment
-
Comment