koliko trosi ACCORD 2.0i-VTEC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Tesko da ce benzinac da trosi 10 l po gradu ...
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Zekiyu
      CBC Član
      • 27.05.2008
      • 19
      • Bgd - Vozdovac

Benzinac trosi 11-12, po gradu normalnom voznjom. Tesko ga je stvarno drzati ispod 11, 11.5, u cuvenim beogradskim guzvama od 09-22H...
      A ako ne razmisljam o potrosnji i ponekad ga dignem na 4-5k obrtaja lako ode iznad 12,12.5.
      Ne mogu da verujem da iko moze da ga vozi sa 10lit u proseku po gradu. Osim ako ne seda u njega samo posle 23h i miluje mu gas ko neki dekica... A za tako nesto treba imat celicne zivce...

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

ili biti kompletna ******

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Originally posted by Van
          Tesko da ce benzinac da trosi 10 l po gradu ...
          Neće ni dizel 6...

Comment

• AreOut
            CBC Senator XXL
            • 22.07.2006
            • 590
            • Zabjelo

Tacno, ne moze. Mada se razlika izmedju naftasa i benzinca najvise osjeti upravo u gradu jer naftasi trose nesto smijesno na leru i pri malim opterecenjima, na otvorenom je manja.

Originally posted by JAPANX
            sta se onda cudis za direktno ubrizgavanje, direktnije ne moze da bude

onda je kod tebe motor a20a3 a sa katalizatorom moze da bude samo aerodeck.. ako je tvoj aerodeck onda ima katalizator
            Mislio sam na direktno ubrizgavanje poput GDI tehnologije Mitsubishija...i novijih naftasa. Po tebi znaci svaki ajnspric ima direktno ubrizgavanje?
            http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Bane R
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2006
              • 1769
              • Beograd

Originally posted by AreOut
              Tacno, ne moze. Mada se razlika izmedju naftasa i benzinca najvise osjeti upravo u gradu jer naftasi trose nesto smijesno na leru i pri malim opterecenjima, na otvorenom je manja.
              Svejedno ... nek neko opovrgne računicu da se 2.2 dizel u odnosu na 2.0 benzin isplati tek negde između 150.000 i 200.000km...

Comment

• mravojed
                CBC Član
                • 18.06.2008
                • 17
                • Shumadness

off -

Nisam svracao danima, i sad vidim da je pocela rasprava o srazmeri brzine i broja obrtaja kod starog accorda koju sam ja inicirao svojom tvrdnjom da moj ca5 accord ide 140km/h petom na 3k obrtaja...

I , , dao sam vam pogresnu informaciju, da li sam bio opcinjen time kako auto ide (citaj: lud od srece) pa sam nesto pogresno zakljucio (to je bila moja prva voznja od Bg-a do Arandjelovca, tek kupljenim kolima, pa sam bio odusevljen, jer ranije sam se vozio starom ladom rivom...) ... uglavnom nije 3k nego 4k, kao sto je rekao AreOut.

Sramota me je sto sam korisnika JAPANX izlozio maltretiranju, jer mi je ovde pisao apologije, a ono ja omanuo - ne znam kako je moguce da nisam lepo video, posle sam opet vozio auto-putem i proveravao par puta, i kaze 4k, brze ga nisam vozio petom (dobro, jesam malo brze... )

Uglavnom, zao mi je zbog zbrke koju sam napravio, izvini brate JAPANX. Btw, broj motora mog accorda je a20a4 1012043, i u saobracajnoj pise da ima 88 kw. A posto je na usisnoj grani izgreban onaj natpis na kojem pise koliko ima ventila, stoji samo jedinica i ne vidi se drugi broj, moj majstor je zakljucio da je u pitanju 16v, a ustvari nije 16 nego 12v - saznali smo kasnije, tako da sam i tu omanuo... Jos jednom - izvinjenje.

Btw, potrosnja se smanjila na oko 12l, vozim ga malo tipkije, a kad ga vozim slobodnije onda raste i potrosnja, kao sto i rekoste..

Bas mi krivo zbog svega. Totalni sam laik i tek otkrivam svet automobila, razumite pocetnika, nisam hteo da ispadnem lazov, samo sam prevideo... zablesavio me ovaj auto skroz, mnogo mi se svidja

Poruku izmenio: sri98

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Opusti se, nismo ni mi nekakvi experti, samo neko malo vise zna necega.
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• AreOut
                    CBC Senator XXL
                    • 22.07.2006
                    • 590
                    • Zabjelo

Hehe to je masina kao moja a i mjenjac vjerovatno, tako da ni japanx nije puno pogrijesio
                    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

Working...
                    X