Manite se protesta od toga nema vajde. Sto se mene tice nek stave cenu koliko hoce samo kad bi uveli 98 i 100 oktana benzin, pa bar kvalitetom da opravdaju cenu...
dule i ja bi hteo 100oktana da vozim imprezu,a mozda da izbacis ciru,lepog,jovu i latketa napolje,ne bi ti trebalo 100oktana i manje bi trosio
,ali od protesta naravno nema nista kao i uvek,ljudi gledaju da prezive i skupe malo para dok sve ne ode u pm
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Dogod neki od nas tvrde da protestima necemo nista postici niko ih nece ni organizovati, samo zivite u zabludi da se nista nemoze promenuti pa cete videti gde ce nas to odvesti.
ja sam prvi bio za i za onaj sto je trebalo da bude za registraciju prvog juna,kao blokada grada i magistrala,svi stari automobili parkirace se po gradu i totalna blokada,pa ubistvo decka i mnogo drugih stvari....nista od toga i dizem ruke,a kad neko kaze tad i tad u to vreme ,naravno da cu doci,ali se necu mnogo nadati i iscekivati veliki broj ljudi tamo.
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Ljudi sta vam je,pa to poskupljuje zato sto ce biti kvalitetnije gorivo.
Nemoj te se uzbudjavati,kupuj te "Rosu" ona je makar 40din litar.
Ovu vodu sto kupujete na mol-u ,omv-u,jugopetrolu .... mnogo je vise placate nego vodu-vodu u prodavnici!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Koga ne mrzi nek napravi neku grupu ili event na Face-u pa lepo da se skupe prijave. Odredi se datum, pa ko dodje doshao je i kraj.Jbg dok god se niko ne buni, je.....ce nas
Izgleda da su braća Rusi pobedili, promenjena je prerađivačka cena nafte.
Stvarno ne znam šta je još potrebno uraditi, pa da narod iz revolta počne da vozi bicilkle i da šeta, pa da im potražnja padnje za cca 30%, i da imaju još manje prihoda od akciza i pdv.
Prosle godine su bile prognoze da ce benzin otici na preko 200 dinara za litar, izgleda da su analiticari promasili za godinu dana. Ako nafta opet probije cene na berzama, pored ovih nasih derikoza, naebali smo ga....
kolike su gužve po gradu, čovek bi rekao da je cena sasvim pristupačna...a vreme godišnjih odmora već traje...
ako krene cena vrtoglavo da raste, ili će smanjiti akcize, ili će uvesti specijalne cene za specijalne kupce (privreda, gsp,...) da ne bi sve što zavisi od transporta otišlo u ... ali za obične smrtnike sumnjam, samo će da raste cena
Slažem se sa prethodnim postom.
Stvarno pogledajte gužve po gradu, da li vam one govore da je ljudima gorivo skupo i nepristupačno.
Ne bih rekao...
...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Comment