ne znam, ja kontam da moje sredim (8v) i šteluju se na 50kkm. Ali ima neka fora sa tim špijunima. Znam koliki treba da bude zazor ali ne mogu valjda bilo koji špijuni. Nek mi to neko malo pojasni.
Sta treba znati o Fiat Bravo 1.2 16v?
Collapse
X
-
Originally posted by Bane Telekomne znam, ja kapiram da moje sredim (8v) i šteluju se na 50kkm. Ali ima neka fora sa tim špijunima. Znam koliki treba da bude zazor ali ne mogu valjda bilo koji špijuni. Nek mi to neko malo pojasni.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
@Dusman, i na avtaru palis maglenke!Nego originalni CD plejer ne postoji za Brava, postoje one maske koju ti nisi hteo da kupis nego si napravio neku budzevinu koja izgleda dosta dobro, menadzeru
.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Originally posted by sapetTaj zvuk cik cak postoji, ali neznam od cega je. Medjutim, mene interesuje sledece.
1. Ukapirao sam da pokazuje spoljnu temperaturu, ako je ispod 3 ili 5 stepeni. Da li postoji nacin da se izmeri trenutna temperatura, bez obzira kolika je?
2. Da li neko zna nekog majstora na Novom Beogradu ili Zemunu koji vari branik. Naime 5-6 cm mi je napukao, pa bih hteo da ga zavarim da ne nastavi da se cepa.
Hvala.
ja mislim da cujes ac ventil od klime ili el.mag sklopku od same klime>>DAHAR<<
"Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"
Comment
-
-
Originally posted by stefanves@Dusman, i na avtaru palis maglenke!Nego originalni CD plejer ne postoji za Brava, postoje one maske koju ti nisi hteo da kupis nego si napravio neku budzevinu koja izgleda dosta dobro, menadzeru
.
Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Comment
-
-
Ma ne znam kako se lik zove nego ga upoznah kod Ninica kad sam isao na dijagnostiku, pitam lika odakle je rece iz PA zaboravi kako se zove bilo prosle godine kaze uvezao ga iz Belgije 2001 god, a upravu si covek se uci dok ne bude mrtavMoney will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Comment
-
-
CD FIAT BRAVO
Ja u svom kompletu uputstva za FIAT BRAVO 1,2 16v, 2001, koje je nažalost na nemačkom, imam originalno uputstvo (sa slikama) za 3 vrste muzičkih uređaja koji su se ugrađivali 2001 god. Kasetofon, kasetofon sa šaržerom i CD player.
Comment
-
Comment