šta će ti autoput za Caymana? On je upravo za krivine...
Paa, nije da nisam mogao da ga provozam kroz ove ovdashnje krivine onako kako bih voleo, ali ne znam koliko bi od guma, felni i trapova posle toga ostalo na njemu...
Shta mislish, shto se ja ne usudjujem da promenim ove 15" balonke?
Elem, nisam imao dovoljno puta da stignem ni do trece brzine - prva, druga i vec 120 Autoput ipak treba da bi se osetila sva dostupna snaga ove mashine, jer nema tih krivina u okolini (a verovatno ni shire) gde se to sa ovim autom mozhe ostvariti. A za Nurburgring nismo hteli da se cimamo...
Zanimljivo. NIKAD do sada nisam cuo da se tako koristi rec falilo.
Ogroman broj ljudi na ovom forumu bas dobro pise pa i Overspeed.
Postoje cesto i nekakve provincijske jezicke fore sa kojima se ja nikad nisam slagao kao recimo kojeg je roda rec AUTO.
Za bar 2 MILIONA ljudi (moja procena) je to imenica srednjeg roda. Pa sta?
Sva sreca da nam je jezik po nekim pitanjima veoma jednostavan pa nije ni bitno sto nam nedostaje parce autoputa.
Uh, pretece me. Zar nas toliko ima?
To ti je kao onaj aforizam. "Ona je i rec NOGE pisala razdvojeno."
Mnogi kazu "fala" umesto "hvala" pa su se mozda istripovali da se kaze "hvali" umesto "fali" Ja licno NIKAD nisam cuo da neko kaze "hvali", ali ljudi mi odosmo u offtopic, pa mislim da bi bilo ok da se vratimo na temu
Hemi u isto vreme si bio u Budvi kada i ja
Nego, ja mislim da je to bio 612? Slabo ih nesto razlikujem(599 i 612), 612 valjda ima stopke kao Fiat Coupe(4 grupe).
jbt sta nema u NS, dva 612, 599, SLR, ponuda je stvarno da ti odpadne vilica...
a ima neka egzotika, mislm neke stvari koje se ne nabavljaju tako lako... ili neki spyker recimo to bi voleo da vidim... ili su sve te kao komercijalane stvari....
ma pali vas jomini...nema ni jedne Mark IV Supre u NS i voleo bi da tako i ostane... sve za koje snam su Mark III ili starije..
I ja sam dobio veoma škrtu informaciju o viđenoj Supri. U subotu uveče na bulevaru Oslobođenja je bila. A koja - ne znam, a ne zna ni ovaj što mi je pomenuo (čovek je VW fan ). Pitam ga je l' ona va - kaže DA (kakvo pitanje, takav i odgovor).
Samo je rekao da su svi blenuli u Supru i da je opasno brundala... Videćemo.
Comment