Svojevremeno jeu Autobildu bio test Yarisa, pre nekih godinu dana na 100.000 km, naravno nije bilo nekih vecih problema. Zanimljivo je da su pri velikom rasklapanju provalili da je cela jedna strana bila gitovana!?!
Prvo,po pitanju dekonzervacije,folija i slostoji nesto sto se zove Primopredajni servis;neko ga mozda zove drugacije,ali njegova svrha je da se auto pripremi za predaju(isporuku) vlasniku,a sastoji se od sekonzervacije ili uklanjanja zastitnih folija(sta vec koji auto ima),skidanja folija,nalepnica sa skladista i sl,postavljanje svih osiguraca,ratkapni,iskljucivanje transportnog moda(VAG i jos neki),prilagodjavanje servisnog intervala(koji imaju pracenje servisnog intervala)itd...Tako da iole ozbiljna auto kuca to sve mora da odradi pre isporuke.Auto za salon se priprema na isti nacin,samo se servisni intervali ne prilagodjavaju do isporuke.Takodje postoji i odrzavanje vozila na lageru,pregledi nedeljno,mesecno,svaka 3mes. itd...
Obaveza upotrebe test vozila je da se ono kroz neki period od 3-4 mes. ili 6,7-8k km koristi.Auto koji se svaki dan vozi ne moze nikako izgledati kao nov,uvek postoje bar sitna ostecenja(od kamencica,noktiju,prstenja i sl.)Ako neko takav auto prodaje kao nov,to je zesca prevara,za sta postoje zakonske posledice.Na kupcu je da,iako je nov auto u pitanju,uvek gleda sta kupuje.Ima raznih prodavaca,ima automobila koji se ostete u transportu i sl.,a steta je mala,i ne vidi se na prvi pogled, pa ih mrzi da je otklone(ogrebotine na skrivenim mestima,odozdo,branici,i sl.).Kupovina novog automobila ne znaci da kupac moze bas tek tako da kupi auto,ili moze ako ga nije briga sta kupuje.Mora malo da se pazi,i da se izabere prodavac koji uliva bar malo poverenja...
Ja licno sam opravljao par automobila koji su se prilikom uparkiravanja u salon izgrebala (zakacila o zid),znaci i ulubila i izgrebala,auto je bio nov...i prodat je kao nov...
Problem je sto to rade nashi dileri i uvoznici,firma od koje nashi uvoznici kupuju to ne bi uradila ni u ludilo,tako da ukoliko te zadesi takav auto,mozes da se zalish,ako te nashi odjebu,slobodno se obratish onome ko je nadlezan za tog nasheg uvoznika i oni vrlo lako mogu da izgube licencu.
Te stvari se desavaju,osteti se auto u transportu npr.Stete u transportu resava sluzba prodaje dilera i importera.To sto se na nekom autu prefarba npr.branik kupcu ce biti problem samo ako nije uradjeno kako treba.Po meni je problem kad nije uradjeno uopste a auto se proda.Ako je sve odradjeno kako treba,ne bi trebao da bude problem,jer ovlasceni diler mora da ispostuje standarde importera,brenda i sl,jer na taj auto treba dati garanciju.
Sa stanovista kupca sigurno nije prijatno saznanje da je nov auto koji je kupio mozda popravljan,ali,s' druge strane,automobili nekada sigurno dodju i sa centralnog lagera sa saniranim ostecenjima,pa ni sam diler ne zna za ostecenje;primer: dodje auto sa zastitnom folijom na sebi,skinu se sve folije,ocisti se,primopredajni servis i sl...,a onda neko nakon par dana uoci tacku,tj nepravilnost u laku na automobilu od nekih 80000€... Zaje_ana situacija,zar ne?
Veci je problem,po meni ne sanirati ostecenje jer te bas briga,a tako prodati auto.
A za ostecenja na lageru,tj u salonu,e pa treba da povere nekom pazljivijem da uparkira auto u salon...
Kako se vremena menjaju! Nekad je bio glavni dasa onaj koji kupi izložbeni sajamski primerak vozila ili auto izložen u salonu.Verovalo se, a zaista je i bilo tako (pre svega kod Zastave) da se ti salonski primerci posebno odaberu, dorade i budu nešto posebno.Čak se to posebno navodilo i u oglasima prilikom prodaje!
Setih se dasu skoro otvorili prodavnice bele tehnike u kome se prodaju nova ali ostecena bela tehnika u transportu.Male ogrebotine ili neke ne bitne deformacije smanjuju cenu i do 30%. Kako bi bilo lepo da se to primeni i za automobile
a ja mislio da kupovinom novog nemoram da gledam ko ga je vozio, kako ga je vozio...
Da dam pare za novo a da dobijem farbano? nebi mi trebao ni sud ni garancija. Svako jutro bi im parkirao auto na ulaz, pa nek se oni hebu s njim...
Evo ja pre neki dan kod decka sto meni farba kola kad na placu nova alfa 159 Q4 3.2 bla,bla olupao je grad ispred salona na NBGD-u i sta ce ljudi je doterali na sredjivanje
Vise ni nova kola nisu kao nekad
Pre 10-ak dana na placu jednog opel-sevroletovog dilera stigao aveo kojeg je spicio grom i spalio pola instalacije komp,i tako neke "gluposti".
Imam jos 10-ak ovakvih primera sigurno tako da novo je novo vazi samo ako ga direktno u fabrici kupis,mozda ni tad bas ne bude potpuno nov
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment