Kako unakaziti remek delo!!!
Collapse
X
-
Sto se tice ove KG alfe,znaci zamislite je celu crnu bez ovih air brusheva,bez ovih sjajnih lajsnica na branicima i normalnim prednjim farovima i maskom i bez ove mrezice na braniku i bez ovoga na poklopcu rezervoara i meni je skroz ok!Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Sta neko radi u svom dvoristu i svojoj garazi potpuno je njegova stvar i nimalo me ne interesuje. Ukoliko to sto je on radio dodje do mojih ociju, ili usiju imam potpuno pravo da se po tome po$erem, ili izbalavim i te prazne price o ukusima tu ne vrede koliko i zednome kanister benzina.
Ovo je opste prihvaceno kao lose i tu nema rasprave. A sto se tice toga da malo zamislimo kako bi ovo izgledalo bez lajsnica, fovih farova, tribala i air brus-a, pa ne moram da zamisljam, smo pogledam bilo koju stock 156.
Ovo treba ispljuvati najstrasnije i tu nema mesta "svi zadovoljni" stavu. Lose je lose, a dobro je uvek dobro.In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Ovo sam već jednom rekao,a izgleda moram opet :
O UKUSIMA NIKAD NE TREBA RASPRAVLJATI
Nikad nisam obraćao pažnju,niti sam pridavao važnost tome da li će se neki moj projekat nekome dopasti.
Na primer,sve što radim (pa i kada je u pitanju styling auta) radim iskljucivo s ciljem da se sve to meni dopadne.
To što će komšija ispod čijeg sam prozora parkirao auto reći da mu moja rugoba od automobila kvari oči svaki put kad se pojavi na istom ... E tome ne pridajem ama baš nikakvu važnost.
Realno,ovaj styling mi se nikako ne dopada,ali to što se meni ne dopada,ne znači da navedeni primerak trebam da pljujem gde god stignem i da razmišljam kojoj sekti pripada vozač navedenog automobila.
Generalno,meni se preko 30% serijskih automobila ne dopada,a ljudi ih ipak masovno voze.Sve to dovodi do poruke koju sam istakao na početku posta
Comment
-
-
O UKUSIMA NIKAD NE TREBA RASPRAVLJATI
Citava ljudska svakodnevna konverzacija se zasniva na razlicitostima (ukusima)....Ako o bi se pridrzavali tvog pravila (ne samo kad nam se nesto ne svidja nego i kad nam se svidja) bojim se da bi nam bilo dosadno...
Eo upravo veceras upadoh u neku svadju na hrvatskom C.I.C.E forumu....lik je bukvalno urnisao 156-cu...Ja rekao sta mislim, i nasli se neki likovi da kenjaju kako mu treba dici spomenik jer je potrosio gomilu novca itd...
www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Originally posted by ALFA LEOPARDO UKUSIMA NIKAD NE TREBA RASPRAVLJATI
U suprotnom nemoj mesati nesto kao sto su ukusi i realnost. Nesto je dobro, a nesto lose! Kad je nesto dobro, svi se moraju sloziti da je tako! Kad je nesto lose, to brane samo oni subjektivni i boodale!
Ovo je LOSE i tu nema rasprave! I ja bih zamolio sve koji imaju taj "da se niko ne ljuti" stav da ne podmecu tu ljigavstinu od recenice "O ukusima se ne raspravlja", jer joj ovde nikako nije mesto!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
ljudi
nije pljuvanje,, ako je nesto kic onda je kic, i to se vidi iz aviona,fabrika je ulozila milione da bi napravila remek delo od alfe 156 ,, i sad dodje neki seljak iz kragyjevca i stavi mu krila i sad je to kao nekome lepo,,,
na autu se dodaju samo felne i dobre gume i tu je kraj ostalu lepotu prepustimo dizajn italijanskim vrshunskim dozajnerima koji su se skolovali za to ,,,
Comment
-
-
A da ti malo shvatis da se ovde ne radi o okusima?! Pronadji mi JEDNOG coveka na planeti koji ce reci da mu se ne svidja izgled 159 i sve ce ovo tvoje stajati.
To što ti smatraš da je loše,nekome je očigledno dobro i lepo i iz tog razloga ovo auto izgleda kako izgleda.
Kad je nesto dobro, svi se moraju sloziti da je tako! Kad je nesto lose, to brane samo oni subjektivni i boodale!
Nazvati nekoga seljakom i govoreći za njegov trud da je čista ciganija govori o tome kako znamo da poštujemo samo sopstveni rad.
Meni se,na primer nikako ne dopadaju 145 i 147-ica,pa ipak ti automobili nisu ciganija i loši automobili.Isto tako,te automobile ne voze seljaci,već normalni ljudi.
Pustite ljude da svoje automobile dovode u red po sopstvenoj želji.
Comment
-
Comment