Od 01.03.2008 godine ukida se homologacija na sva vozila koja dolaze iz evropske unije pod uslovom da su proizvedena posle 01.01.2002 godine.
Obavestenje - Homologacije za polovna vozila
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Obavestenje - Homologacije za polovna vozila
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
-
-
krajnje vreme bilo, sramota .. koliko je do sad mecki npr 2005god poslato na homologaciju .. bilo je cisto izdrkavanje
homologacija je provera euro 3 norme, i koliko znam traje do 3 meseca. Naucnici nasi se setili da proveravaju kad im se digne auto dal je stvarno euro3 ...
@ada, posto radis sa tim, jesi cuo da sad uvode da je euro4 minimum ? tako sam ja bar od sapcana cuo, da to planiraju uskoro
a gorivo nam ni za traktore nije ..
Comment
-
-
tesko da ce uvesti euro 4. da nemesamo politiku u ovo ali za jedno 2 meseca ce nastati kod nas opsti haos sa cenama vozila u smislu pojeftinjenja.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Ne mogu da verujem da ce kod nas uskoro trziste polovnih automobila doziveti takvu promenu u smislu pojeftinjenja. To je prosto neverovatno.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
-
ajde da nedrvimo puno. Miskovic je uzeo od fiata (arvala) kontigent od 17000 polovnih vozila. Arval je najjaca (jedna od) lizing kompanija u italiji, francuskoj, spaniji, belgiji.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Samo vozila iz Fiat koncerna ili...?
Iskreno, nije mi jasno kako to mozhe tako drastichno da obori cene, makar i na odredjeno vreme. Ok, dobice ogromni rabat za toliki kontingent, ali neshta sumnjam da ce tu razliku u ceni "podeliti sa narodom", nekako mi je realnija opcija da ce on tu masno da se navacari ke$ha.
Osim ako u celoj prichi postoji i neshta shto ja ne znam...
Comment
-
Comment