Metlice brisaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ja poslusao ideju pa uzeo te jeftine metlice i za sada dobro rade posao, ali su nesto krace od originalnih pa ne brisu istu povrsinu stakla.

skinuo sam stare metlice i sada stoje kao rezerva i onako zagledam malo bolje posle 3+ godina upotrebe. kada ono na njima pise Volvo, svasta da je i to brendirano
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Re: Metlice brisaca

Originally posted by to je to
      ja sam ih kupio juce i danas isprobao na ovoj kisi sljakaju odlicno za 138 dinara
      Pre neki dan smo ja i boolero bili u metrou i on je uzeo iste te i rade odlicno za sada
      Power of dreams !!!

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141

evo dodatnog iskustva, danas prevezao oko 120 km po kisi na autoputu i jedna ta nova metlica vec pocela da razmazuje po staklu.

koliko para toliko i kvaliteta...kupi, jedna kisa pa baci
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Pa ve mi bilo sumnjivo toliko da ih hvalite

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Ne postoji jeftina i kvalitetna opcija....!Ja sam danas vozio po kiši do KG i moje Championke "ne da brišu nego suše...."
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141

brisu i ove metlice, ali nije to ono pravo. da ih testiram malo sam digao brzinu na 160 i kada zapljusne ona velika vodurina od kamiona koji se obilazi jednostavno metlice ne odvode dovoljno brzo svu vodu, i ostane pomalo mokro iza njih.

na malim brzinama do 110 su sasvim ok, ali ne pise na kutiji vozite polako da bi radile tip top

i za divno cudo ona desna metlica koja je vise opterecena vodom je bolje izdrzala testiranje. srecom da su leva i desna iste pa cu im promeniti mesta
              a stvarno su jeftine 138 dinara za dva komada, sve i da izdrze ukupno 2-3 meseca isplati se u poredjenju sa Bosom gde je par oko 1800 dinara.
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• No name
                CBC Veteran
                • 28.02.2005
                • 164
                • Novi Sad

Ja sam kod mene na Yugu prvo kupovao te jeftine metlice i u startu su bile dobre ali jako brzo odu i onda je bolje voziti bez brisaca,a da ne govorim o buci koju proizvode jeftine metlice imao sam utisak da imam plasticne, a ne gumene metlice.U pocetku sam mislio da na Zastavi nesto nije u redu sto se tice konstrukcije brisaca,jer od kad ja znam za automobile ni jedna zastava nije imala dobre brisace.Onda sam popizdeo i otisao u prodavnicu i kupio BOSCH metlice (mislio sam da sam bacio pare,ali kad su pale prve kise i snegovi video sam da vrede i vise nego sto sam ih platio)i evo vec skoro 8 meseci ih koristim i prezadovoljan sam.Brisu isto ko kada sam ih kupio.I od sada znaci ne stedim za kvalitetne metlice,bez obzira sto vozim Yuga .

Comment

• to je to
                  CBC Član
                  • 04.04.2005
                  • 62

Originally posted by brick
                  brisu i ove metlice, ali nije to ono pravo. da ih testiram malo sam digao brzinu na 160 i kada zapljusne ona velika vodurina od kamiona koji se obilazi jednostavno metlice ne odvode dovoljno brzo svu vodu, i ostane pomalo mokro iza njih.

na malim brzinama do 110 su sasvim ok, ali ne pise na kutiji vozite polako da bi radile tip top

i za divno cudo ona desna metlica koja je vise opterecena vodom je bolje izdrzala testiranje. srecom da su leva i desna iste pa cu im promeniti mesta
                  a stvarno su jeftine 138 dinara za dva komada, sve i da izdrze ukupno 2-3 meseca isplati se u poredjenju sa Bosom gde je par oko 1800 dinara.
                  I ja sam ih danas testirao na kisi i nisu se lose pokazale samo nisam prelazio 120 nisam imao gde za te pare odlicne su
                  nista meni ovde nije jasno

Comment

• sw.brick
                    CBC Senator XXL
                    • 09.10.2004
                    • 8141

pa Jugo je ionako prespor /ne moze da postigne putnu brzinu/ tako da i ne moze da se proceni kvalitet metlica pri opterecenju. manje vise sve su metlice vrlo dobre ili odlicne na malim brzinama a kada se predje 150 ili 180 km /h vidi se jasnije razlika u kvalitetu.

ja nisam nezadovoljan, koliko sam platio sasvim sam dobro i dobio.
                    volvo
                    945 SE turbo lpg
                    344 GL lpg

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

dali ste na tim metlicama proverili kakav je spoj metlice i poluge brisaca.
                      zato sto se meni desilo na zrenjaninskom putu da mi je spala cela metlica,
                      i to pri jakom pljusku.
                      dok sam ja izasao iz kola , uzeo kombinjerke , prebacio suvozacevu metlicu na moju stranu,sav sam pokisao, a i mogao je neki kamion da me odnese , jer nisam imao gde da se sklonim, nego na sred moje trake sam morao da se zaustavim.
                      a pljusak je bio prava provala,nije mi bilo svejedno....
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• sw.brick
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2004
                        • 8141

nema tu mnogo sta da se proverava, mehanizam na Volvou ( i na vecini zapadnih auta je isti) je takav da se metlica automatski "zakljucava" za nosac, odnosn o kontrukcija je takva da metlica nemoze da spadne u voznji.

to nije ono kao na Jugu, Fiatu ili Ladi da se metlica gura/natice na nosac.

poveliki je problem kada zatreba skinuti potrosenu metlicu, treba savladati sigurnosnu opsrugu i upotrebiti silu da se svuce u kontra smeru sa nosaca.
                        volvo
                        945 SE turbo lpg
                        344 GL lpg

Comment

• to je to
                          CBC Član
                          • 04.04.2005
                          • 62

Originally posted by brick
                          nema tu mnogo sta da se proverava, mehanizam na Volvou ( i na vecini zapadnih auta je isti) je takav da se metlica automatski "zakljucava" za nosac, odnosn o kontrukcija je takva da metlica nemoze da spadne u voznji.

to nije ono kao na Jugu, Fiatu ili Ladi da se metlica gura/natice na nosac.

poveliki je problem kada zatreba skinuti potrosenu metlicu, treba savladati sigurnosnu opsrugu i upotrebiti silu da se svuce u kontra smeru sa nosaca.

Jesi li video kako ove metlice imaju univerzalno kacenje za sve tipove ali na jednom mestu nema onih dodatnih delova
                          nista meni ovde nije jasno

Comment

• sw.brick
                            CBC Senator XXL
                            • 09.10.2004
                            • 8141

vidis nisam obratio paznju, izvadio iz kutije, nabacio na nosac dok nije kliknulo i probao kako radi. posto je pisalo da je za moj auto onako bezbrizno sam uzeo zdravo za gotovo da su prilagodili sve sto treba. )

kada bolje porazmislim u pravu si, ranije su metlice dolazile sa nekoliko tih adaptera. i metlice napredovale u razvoju
                            volvo
                            945 SE turbo lpg
                            344 GL lpg

Comment

• markofpi
                              CBC Senator XXL
                              • 27.07.2006
                              • 1552
                              • Bezanijska Kosa

Ja sam za vikend bio u Ns i u Temerinskoj u nekoj od radnji kupio drugaru za Mondea neke Cartech ZMAX, tako bar pise na kutiji. Ne znam ciji su, ali posto najvise ima grckog na njima pretpostavljam da su Grcki. Kakvi su, videcemo, a evo i tacno koji su:

Comment

• StudentBGD
                                CBC Senator XXL
                                • 18.12.2007
                                • 1027
                                • Beograd

Tema stara 5 ipo godina
                                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

Working...
                                X