te fore sa euro 3 i 4 i neznam koji,ovde ce da bude na sveti nikad.pa ovde kad ljudi kupe auto strane marke da je mladji od 1990,kazu da su kupili nov auto(hvale se).
znate li vi da yugo 1990 godiste,vec 5 godina ima cenu od 1000evra (ko zakucana)
pa narod bi ih pobio(politicare),kad bi pokusali da zabrane i ili oporezuju voznju starijih automobila.
ko bi to mogao da ispostuje? 5 posto stanovnika srbije.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
oko eko propisa nema diskusije. oni su obavezni za sve, pa i za nas a mi smo dobrovoljno potpisali Kjoto protokol.
kao drugo, nije tacno da eko podosbnost ima ikakve veze sa godinama auta. eko standarde ispunjavaju automobili pravljeni vec od 1977. godine kada je uveden katalizator u maosvnu upotrebu.
to je dakle, blizu 30 godina.
nazalost ili na srecu, ekologija danas ima mnogo veci znacaj i obaveza je svih da ne truju sve oko sebe. to nema mnogo veze sa 5% stanovnika vec sa moralom i osnovnim civilizacijskim obavezama.
kod nas se lako prica o pravima a kada na red dodju obaveze onda se mnogo zabija glava u pesak.
naazalost, Jugi niti 1990. niti 2005. godiste ekoloski ne zadovoljava standarde i to je nas najveci problem.
svi automobili koji dolaze iz Evrope ili SAD ma kojeg godista da se uvoze su vec proizvedeni po ekoloskim standardima i nisu problematicni sve dok su u ispravnom stanju.
politicar koji ne bude postovao zakone a to podrzuemva i ekologiju morace da napusti poziciju i da prepusti onome ko je sposoban da primeni sve vazece zakone, propise i obaveze ma koliko za nekog pojedinca to bilo sumnjivo ili nezgodno.
tranzicija je surova realnost i nije samo gledanje holivudskih filmova i prelazak na visi nivo standarda preko noci. ima puno da se radi, ekologija je krucijalni element tranzicije ka euro standardima koji su opste vazeci za sve.
upravo zato ogranicenja u trgovini automobilima su kocnica da se za manje para omoguci svim ljudima kupovina ekoloski podobnih automobila.
a auti su tek sporedna stavka, glavni nas problem su autobusi i kamioni koji skoro svi moraju na otpad do 2.008 godine, tacnije oko 96% trenutno registrovanih. a tu su cifre daleko vece, i vise boli.
Nisam mislio konkretno na taj auto, vec kao na taj model, da li zadovoljava ekoloske i druge norme. A za Saab, mislim da je minimalno cenjen kod nas, gledajuci cene u oglasima... Za dosta manje pare nego u Nemackoj moze da se dodje do Saaba. JEste li primetili ili mi se samo cini?
Ja mislim da ce kod nas pasti cene polovnih krseva,ali ne i onih koji nisu krsevi-mislim na vozila do 6-7 god.starosti
Sta hocu reci.Evo bas gledam halo oglase,i vidim da ima automobila koji su kod nas mozda i jeftiniji nego da ga kupis u Nemackoj+carina+PDV+registracija(bazna cena u Nemackoj je svakako jeftinija ali sa carinom i PDV izadje skuplji nego ovde).
Uzecu 2 primera:
prvi primer:Moj omiljeni Audi A6
U halo oglasima gledam A6 2.8 Quattro iz 1998 za 12000 eur(ne ulazim u to da li je kilometraza tacna).
U Nemackoj takav A6 kosta od 8000 eur pa navise.Da uzmem za primer ovaj najjeftiniji koji sam nasao za 7990.Ako bi tu cenu koju platim na carini uzeli za osnovicu(u sta sumnjam,ali ajde),carina i PDV bi me kostali 3356 eur,sto znaci da bi me auto sa carinom i PDV-om stajao 11346 eur.Ovo je bez da racunamo prevoz,sto znaci,da bi sa prevozom,recimo transport kamionom kostao racunam izmedju 300-500 eur minimalno!,sto znaci da bi cena sa tim bila 11700.ovde ne racunamo placanje lezarine na carini(50 eur dnevno),usluge speditera(oko 100 eur),pa zoll tablice i usluge notara u Nemackoj(isto mislim da je oko 100-150 eur sve zajedno).Registracija za A6 2.8 sigurno kosta bar 400 eur,sto mu sve ukupno dodje oko 12400 eur.Znaci i u najgorem slucaju bi me ispalo malo skuplje nego da auto uzmem ovde.Jos ovde kod nas sa prodavcem mogu da se cenkam pa da cenu spustim za jos 400-500 eur,mozda i jace.Takodje imam priliku da licno proverim auto,a ne ono "dovezli mi iz Nemacke a ne svidja mi se".E sad prednost vozila dovezenog iz Nemacke je u tome,sto je veca sansa da je auto regularan nego ovaj koji uzmem kod nas.Bar tako ja mislim.
Jednostavno mislim da bi mi se ipak vise isplatilo da uzmem auto ovde nego u Nemackoj
Da ne mislite da je tako samo kod vecih vozila...ne,evo i drugog primera:
Opel Corsa C 1.0 16V iz 2002.u HALO oglasima sam nasao model za 6300 eur sa klimom.Isti model u Nemackoj (a da nije slupan) tesko moze da se nadje za ispod 4800 eur(isto 2002 godiste).Mala je verovatnoca da bi takav auto sa dazbinama i transportom bio jeftiniji od 6800 eur,sto znaci ponovo da se vise isplati uzeti ovaj primerak iz halo oglasa.
Istu stvar sam gledao i sa Astrom G 2.0 DTI,vrlo mala je usteda ako vozilo uvezes iz Nemacke,u nekim slucajevima i ona ispada skuplja nego polovnjak kod nas.(doduse kod Astre G 1.6 16V benzinca ipak je oko 700-1000 eur povoljnije uvesti iz Nemacke uodnosu na najjeftinijeg istog polovnjaka kod nas)
Glavni uzrok za to su nase enormno visoke dzabine,posto su automobili u startu u Nemackoj dosta jeftiniji,ali tu cenu "ubiju" dazbine.
Eto to je neko moje misljenje,da nece biti bas apsolutno sve povoljnije uvesti.Voleo bih da cujem i vase misljenje za ove moje primere.
Comment