Cisto da se nadovezem za lika iz Cicevca, covek vec godinama kupuje po licitacijama i sredjuje vozila, i to veoma dobro iskusan majstor je, i sto je najvaznije trudi se da sve uradi kako treba. To isto radi i sa viljuskarima, jeep-ovima i kamionskim prikolicama. Meni je zao sto od njega nisam uzeo DKW koji je sredio a kupljen od vojske. Da ne mislite da ga reklamiram nemam nikakve koristi, a coveka znam licno pa pricam iz licnog iskustva i onog sto sam video.
juce sam bio na dzipijadi u sechnju i bio je jedan pinz, pitam ja coveka jel bi ga prodavao i po kojoj ceni kad mi on rece 5500 evropeja ja se zgranuo i sad poceo vise da se zezam onako pitajuci sta sve ide uz njega, koja njiva, koji salas kad on mi kaze kao da je od krova do tocka sav ispravan i kako je to retko za pinz-a pa onda ima dizel motor i da je on kompletan nesredjen placen od vojske 3800 evra...
5 minuta posle toga, pinzu ispada amortizer, lagano ga namestamo pa onda nije hteo da upali te smo ga vukli sa isuzuom trooperom i na kraju kad je upalio zaglavio se u nekoj jami, a ja sam samo pitao lika sta ga je koji moj sredjivao za 2000 evra kad nista nije uradio
Covek u Elemiru pored Zrenjanina popravlja i prodaje Pinzeve,(ima i delove za njih)coveka ne poznajem licno,pa ne mogu da pricam mogo o njemu.
Za prave zaljubljenike ima i 6*6.cene se krecu od 3500 za otvorene benzince do 5500 eura za zatvorene dizele 250d iz Mercedesa.Ima i kombinaciju da se registruje kao teretni +8+1putnika tako da je registracija oko 200E -valjda. 023/737-618 063/131-6662. Zarko Solomun .A model sa BBrda prodat za ovaj vikend.
pozdrav svim ljubiteljima 4*4
NISMO SE RAZUMELI,OD 3500 NA GORE SU 4*4 SA CIRADOM,TVRDI KROV 4*4 4000E I SKUPLJI,A 6*6 PREDPOSTAVLJAM DA NIJE ISPOD 5500-6000,IMATE KONTAKT,PA POZOVITE COVEKA DA JA NE DI DAVAO POGRESNE INFORMACIJE,POZDRAV
Evo ovako,
i ja sam kao i vi ljubitelj Pinz-a,i posle duge pretrage kupio sam ga u Leskovcu za 1800eur.Karoserija je odlicna,jedino je bio blokirao motor u jednom cilindru.Zamenio sam klip,karike i glavu za 300eur.Motor nema ni da zadimi.Prepravio sam paljenje na 12v i sad koristim samo jedan akumulator.(drugi razvodnik,bobina,komutator,anlaser na 12v od UAZ-a).Pinc pali na pola kljuca.Posto sam elektronicar a razumem se i u mehaniku,gro stvari sam uradio sam.Ne bih ga preporucio nekome ko ga ne poznaje i ko ga nije vozio.Znam to iz razloga jer ja sa njim teram po 4 metra drva vec neko vreme.Znam sta moze a sta ne.U principu,EXSTRA jako vozilo.
Mozda ce nekoga zanimati nabavka pinca putem licitacije,
VP 5033 Nis putem javnog nadmetanja prodaje 9 pinzgauera, nadmetanje se vrsi 02.09.2009.
sa pocetkom u 12 h u klubu vojske u Nisu.
Razgledanje vozila je moguce radnim danima od 14.08. do 01.09.2009. godine
Informacije na tel:018/508-184 i 018/509-249
Informacija je preneta iz sredstava javnog informisanja.
GULIGULI is an innovative pet life brand, products include an intelligent companion robot, pet grooming brushes, pet cleaning supplies, etc., with simple, stylish, and streamlined design, integrating technology, anatural and aesthetic elements to interpret the lifelong love for pets, making pet life easier and happier.
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Imam jedan zatvoreni pinzgauer sa dizel motorom mercedes 240D.Prodajem ga za 3000 eur.Ima papire i moze se registrovati.
kontakt telefon-013/829-118,064-144-143-9.
Comment