UPOMOC !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Au, Kwisko, sto bi rekao moj cale, imas vise srece nego pameti..

Stop svetla su u odlicnom stanju, ociscena su i oprana, zapakovana u foliju, a moji momci su ti zapakovali u neku kutiju, da se ne osteti u transportu..I jos stavljas original Stanley...

Za te pare, skoro pa novo...

Evo ti i slika, a stize ti sutra..

Comment

• kwisko
      CBC Veteran
      • 14.04.2008
      • 124
      • bg

Originally posted by TRIO_driver
      Au, Kwisko, sto bi rekao moj cale, imas vise srece nego pameti..

Stop svetla su u odlicnom stanju, ociscena su i oprana, zapakovana u foliju, a moji momci su ti zapakovali u neku kutiju, da se ne osteti u transportu..I jos stavljas original Stanley...

Za te pare, skoro pa novo...

Evo ti i slika, a stize ti sutra..

veciti sam ti duznik ... danas sam isao da kompletiram moju i da je dovezem kuci i sve je bilo super dok nisam stigao do stopaljki a onda sam ukapirao da sam bacio stare tako da cu tek sutra kad stignu te tvoje da napokon upalim auto .... a za ostalo sa spiska se cujemo posle frke jbg danas se oduzio spisak jos vise ....

Comment

Samo se ti nama ozeni, lako je trositi pare...

Comment

• kwisko
          CBC Veteran
          • 14.04.2008
          • 124
          • bg

stigle stopaljke

Svaka cast trio ono bre kao novo... Montirano sutra cu da vidim da okacim neku sliku ako stignem , moram prvo da je obujem, sramota da se slika bosa HVALA jos jednom

Comment

Drago mi je da ti je resilo problem, i ja sam skontao kada sam ih uzeo, da su kao nove, a kako i ne bi, kad stoje zasticene u magacinu od 300 kvm 3 godine...

Comment

Working...
            X