Podmladjen mi je Bravo,help :-(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • STILISTA
    CBC Veteran
    • 17.12.2007
    • 182
    • BEOGRAD

desavalo se da se automobili podmladjuju i da se prodaju tako
    nisi ni prvi a ni poslednji koji je naseo!
    ustvari naseli su ti koji su carinili auto tj nisu naseli nego su se talili sa uvoynikom!
    seti se samo carinika koji su najebali tj dolijali zbog toga a nije ih malo
    ima ih preko 100 sto sviraju klavir sada!
    vozi i nemisli a sto kaze nas covek sa foruma PRIJATELJA izbrisi sa liste prijatelja ili cuti pa mu ti zavuci na neki nacin!

Comment

• kapuero
      CBC Član
      • 10.03.2008
      • 16
      • Novi Sad

Da je moj bar Euro 3 pa se ne bih nervirao,al ovako ocigledno je napravljen carinski prekrsaj zbog tog motora,mada na prvi pogled kada se gleda saobracajna i brojevi na sasiji i motoru nema sumlje da je auto legalan,jos sam ja licno vadio saobracajnu u supu na moje ime

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

Originally posted by reaper_HGT
        druze moj punto u saobracajnoj ima 2002, a ePER kaze 99
        A, ispod avatara, pise ti da je auto 2000. godiste...
        Eto, covek ima tri godista za isti auto...

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

Strasno, znas koliko ljudi ima slican auto pa ne otvara temu! I sta mi sada da radimo, da placemo sa tobom?
          Iaa podmladjen godinu dana, pa sta bi da je podmladjen 4 ili 6 godina, UBIO se?Em si platio auto ispod realne cene, em kukas.
          Opusti se i vozi taj auto, vazno da nije kraden, a ako neces ja cu ga kupim za 3000 eura(bar je manje podmladjen )
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• kapuero
            CBC Član
            • 10.03.2008
            • 16
            • Novi Sad

Nisam ovde dosao da trazim rame za plakanje vec savet sta dalje,dal da ga vracam bivsem vlasniku ili da ga teram kao da nista nisam ni primetio .....

Comment

• stefanves
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2006
              • 1351
              • BG

Editovao sam prvi post, pogledaj ponovo.
              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• reaper_HGT
                CBC Senator XXL
                • 05.09.2007
                • 888
                • Beograd

xe xe da li mislish da se uzbudjujem

Comment

• Srdjan
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 2416
                  • Bajina Basta/Beograd

Tvoj auto se i ne smatra da je podmladjen jer je samo jedna godina u pitanju. Kuliraj i vozi to. Ja kad sam kupovao auto od 15 lanci kappa sto sam video, samo 2 su bile ok sto se godista tice. Najgori od sve djece je bio jedan lik sto je prodavao kappu kao 2000god a ono kad sam proverio ispalo 1995god. Dakle dzabe se nerviras.
                  Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• bolenbgd
                    CBC Član
                    • 23.11.2007
                    • 60
                    • stilo jtd kaaaravela

postoji jedna stara izreka kad moras da jedes go.na jedi ih do kraja
                    >>DAHAR<<
                    "Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"

Comment

• POTR
                      CBC Veteran
                      • 11.01.2008
                      • 129
                      • Beograd

Originally posted by stefanves
                      Strasno, znas koliko ljudi ima slican auto pa ne otvara temu! I sta mi sada da radimo, da placemo sa tobom?
                      Iaa podmladjen godinu dana, pa sta bi da je podmladjen 4 ili 6 godina, UBIO se?Em si platio auto ispod realne cene, em kukas.
                      Opusti se i vozi taj auto, vazno da nije kraden, a ako neces ja cu ga kupim za 3000 eura(bar je manje podmladjen )

Comment

• bokija
                        CBC Senator XXL
                        • 25.01.2008
                        • 640
                        • Beograd

Inase zene lazu za godine pa niko nece da ih konfiskuje. Cuti,teraj uzivaj.Masa auta ima istu pricu.Kad bi sklonili sve aute sa ulice sa takvim sitnim lazima bilo bi osetno vise mesta.Nije lepo sto te drugar lagao ma koliko to bilo beznacajno,a za ostalo...samo vozi i daj pare da ga sredis sad,jer kad ti dosadi...ko i svalerka...odma ti se ne daju pare.
                        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• predrag&amp;marea
                          CBC Član
                          • 20.05.2007
                          • 34
                          • beograd

ih....da si jedini pa hajde.znas li ti koliko ih je podmaldjeno.imas saobracanu,legano platio,registrovao,znaci da si bezbedan.
                          mnogi permutuju prvu registraciju i godinu proizvodnje,ali to tebi i nije od neke koristi.zavrsi zapoceto i uzivaj u voznji

Comment

• boki1982
                            Banovan
                            • 16.03.2008
                            • 273
                            • Beograd
                            • Fiat stilo JTD

ma da bre vozi to i nehaluciniraj vec si ulozio soma

Comment

• dusman13
                              CBC Član
                              • 24.07.2007
                              • 81
                              • Beograd

Uh, kao sto znate ja imam taj auto auuuu sta ste sve piali Bog da vas sacuva, ovako:
                              Ne postoji 1.2 bez plasticne grane i EURO3 motora SIGURNO ja sam to sve proveravao kad sam kupovao moj pre godinu dana znaci ceo internet sam prevrnuo da bi sve saznao.
                              To sto ti pise da je god proizv. 00 a on napravljen 99 to ti je sto se u Italiji a mislim i svugde na zapadu ne pise godina prizvodnje nego kad je prvi put registrovan, a ovi nasi na carini samo prepisu tu godinu no frx.
                              101% je EU3 kao sto mishio rece, e sad moguce je da je neko nesto menjao tj promenio motor pa je zbog toga ispala frka ali on je fabricki napravljen sa EU3 motorom mozes ti da to negiras koliko hoces ali nisi upravu,next
                              cuti, ke*aj i brzine menjaj samo ga ti sredjuj a ako ti je jos proverio da li je auto kraden i ispostavilo se da nije samo dok te ne zaustave, salim se samo cepaj.
                              I ja sam moj proverio da li je kraden napolju pokazalo da nije od 95 pa do tada i evo vozim ga sve super panduri zaustavljaju pisu kazne ma nema problema.
                              Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES

Comment

• bokija
                                CBC Senator XXL
                                • 25.01.2008
                                • 640
                                • Beograd

Stvarno si preopterecen time.Inace,to sto pricas nama isto ti je ko kad bi u klubu svalera pricao kako te pece savest i da moras sve da priznas zeni.Sta mislis koliko je ljudi ovde u slicnoj situaciji pa ne kukaju.
                                I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

Working...
                                X