Podmladjen mi je Bravo,help :-(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kapuero
    CBC Član
    • 10.03.2008
    • 16
    • Novi Sad

Kupljene su i karike,Paraflu,Tutela, i jos neke sitnice,ostaju mi jos dizne da nosim na ciscenje mada ne mora, jer nemam problema sa njima i to je to,ma ..... kud svi Turci tu i mali Muja ..... kao sto je neko rekao kad vec jedem govna jescu ih do kraja

A "prijatelju" danas kada sam pokazao odstampan papir sa ePER-om gde se vidi godiste i CF2 kaze sta ti to meni pokazujes to je sad tvoj auto,a prosirio je pricu kako ja nemam pojma ni sta kupujem od delova i da se auto kod mene pokvario pa da zato sve to radim iako je sve radjeno zbog prevencije ..... ozbiljno razmisljam da ga otkucam njegovoj zeni za svalerku

Comment

• bokija
      CBC Senator XXL
      • 25.01.2008
      • 640
      • Beograd

Originally posted by kapuero
      Kupljene su i karike,Paraflu,Tutela, i jos neke sitnice,ostaju mi jos dizne da nosim na ciscenje mada ne mora, jer nemam problema sa njima i to je to,ma ..... kud svi Turci tu i mali Muja ..... kao sto je neko rekao kad vec jedem biiiip! jescu ih do kraja

A "prijatelju" danas kada sam pokazao odstampan papir sa ePER-om gde se vidi godiste i CF2 kaze sta ti to meni pokazujes to je sad tvoj auto,a prosirio je pricu kako ja nemam pojma ni sta kupujem od delova i da se auto kod mene pokvario pa da zato sve to radim iako je sve radjeno zbog prevencije ..... ozbiljno razmisljam da ga otkucam njegovoj zeni za svalerku
      Samo pazi da mu se zena odmah ne osveti dok si joj pri ruci.
      I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Stojic Boba
        CBC Član
        • 12.04.2008
        • 15
        • Srpski Itebej

moj je isto 1.2 16v 1999god.Kao sto su ti rekli,taj motor ne moze biti euro2 jer je najnoviji i najbolji motor!!!Uzivaj u voznji i ne brini...Auto je strava!!!!!!

Comment

• kapuero
          CBC Član
          • 10.03.2008
          • 16
          • Novi Sad

Evo ko se razume u ePER,pod stavkom engine version pise CF2 (kako mi je rekao prodavac u Fiatinu EURO 2),a na EURO 3 motorima pise CF3
          Skroz su drukciji dihtunzi glave,usisne...

Treba obratiti i paznju na engine stamp,pise 182B2000 a nigde na netu nema podataka da je to EURO 3 motor,za EURO 3 se navode motori sa oznakom 182B5000 i 182B6000

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

Originally posted by Stojic Boba
            moj je isto 1.2 16v 1999god.Kao sto su ti rekli, taj motor ne moze biti euro2 jer je najnoviji i najbolji motor!!!
            Nije tacno...

- vidis da mu pise u ePER-u da je euro2
            - citajuci ovu temu, video si i da je u prodavnici auto-delova kupovao za
            euro 2 motor...
            - ako ti sve ovo nije dovoljan dokaz, primeni logiku... :
            Koje godine je motor 1.4 12v, zamenjen sa 1.2 16v ?
            Videces da je to uradjeno skoro 3 godine PRE stupanja na snagu euro3 normi...

Evo jos jedan primer...
            U Bravi sam imao 1.6 16v...Auto je 06/98. godiste
            Sada u Stilu takodje imam 1.6 16v...jel' mislis da su to isti motori po pitanju euro normi ?

Isto tako je i sa verzijama 1.2 16v...

Comment

• Stojic Boba
              CBC Član
              • 12.04.2008
              • 15
              • Srpski Itebej

bas cu pogledati sta pise kod mene pa cu vam javiti,za to nisam znao...

Comment

• bokija
                CBC Senator XXL
                • 25.01.2008
                • 640
                • Beograd

Samo pogledaj izduvnu granu,ako ima jednu sondu onda je dvojka a ako ima dve onda je trojka.Takodje totalno je drugacija usisna grana i poklopac grane kod E2 i E3.Pogledaj na ulazu u poslednji lonac,ako je E3 onda ima jos jednu tanku cevcicu osim one glavne cevi...Ima jos gomila sitnih detalja po kojima se razlikuju E2 i E3.
                I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Stojic Boba
                  CBC Član
                  • 12.04.2008
                  • 15
                  • Srpski Itebej

Kod mene pise 182B2000 i pise nesto e3 pa sigurno je to bre euro 3 motor.Ima jos jedno mesto pise isto E3.I usisna mi je takodje plasticna
                  A ustvari i boli me uvo,necu da se nerviram,auto mi je dobar i to je to...
                  pozzz

Comment

• kapuero
                    CBC Član
                    • 10.03.2008
                    • 16
                    • Novi Sad

Imamo isti model ma i meni je autic skroz ok,ne smeta ni meni sto je Euro 2,samo me jede to sto je "kupljen" sa jednim godistem i motorom a u stvari je drugacija situacija,a i ne bih mu radio sve to oko motora da ne mislim da ga ostavljam na duze staze,jesi li ti tvog uvezao ili je prvi vlasnik odavde?E da i kod mene pise to E3 kad se digne hauba

Comment

• Stojic Boba
                      CBC Član
                      • 12.04.2008
                      • 15
                      • Srpski Itebej

ma i ja se ne brinem brate i da je euro 2 ali nije 100% pa ne bih mu to pisalo,a vidis da i neki kazu da jeste euro 3.A i sve jedno mi je,skinuo sam katalizator tako da i da je euro 3 nista mi ne vredi bez katalizatora...
                      Masina je dobra,ide lepo i to mi je dosta,zar ne?pozzz

Comment

• neshaoct
                        Banovan
                        • 18.08.2007
                        • 1754
                        • Beograd, Rakovica

...i moja Brava 1.6 16v je imala plasticnu granu, isto tu oznaku E3 [ koja nema veze sa euro3, to sam prvo i pitao u servisu....jos davnih
                        dana ]...
                        Dakle, imala je sve to, a bila je 06/1998. godiste...

Nije svaki motor sa 16v automatski euro3...

A, naravno da je najvaznije da auto dobro ide, i da si ti zadovoljan...

Comment

Working...
                        X