I za koju cenu, a da ne bude gore nego sto je bilo pre centriranja
Gde centrirate trap...
Collapse
X
-
Ja sam bio u Pazinskoj 30 kod nekog matorca, otisao sam na preporuku i zadovoljan sam.
To je iz Bulevara oslobodjenja (bivsi JNA) prva desno kad krenes od trosarine ka autokomandi.
Radi dvokratno od 08-14 i 16-19.
tel: 011/24-65-428
cena 1200 dinara
Comment
-
-
Re: Gde centrirate trap...
Beoguma kod Ade...Originally posted by CooI za koju cenu, a da ne bude gore nego sto je bilo pre centriranja
I na Bravi, i na Stilu tamo radjeno...
Na Bravi je bilo 1.000, a za Stila 1.200 dinara...
Comment
-
-
Originally posted by Vlada_nbgdMoja preporuka Adam na tosinom bunaru,ljudi rade stvarno extra!
Cena varira ali mislim da je oko 1000-1200din
da se nadovežem na Vladu. Burazer je uradio kod njih i skroz je zadovoljan.
Zove on Tigar (onaj kod Arene) i pita pošto Hitris gume oni rekoše 3800, zove ovaj gore napomenuti servis a oni rekoše nešto 3200.
Comment
-
-
Probao sam ja na vise mesta u gradu koja su kao na imenu beoguma,macura...nisu ni prineti adamu,ljudi najtemeljnije pristupaju poslu,trap se steluje do perfekcije pa samim tim i reglaza moze da potraje.Btw jedino posle centriranja kod njih volan je stajao pravo.Niko od gorespomenutih nije znao da vrati volan u prvobitni polozaj.FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
U Beogumi...oba puta, cim sam namestio auto, rekao sam majstoru za volan...Originally posted by Vlada_nbgd...Btw jedino posle centriranja kod njih volan je stajao pravo. Niko od gorespomenutih nije znao da vrati volan u prvobitni polozaj.
Nakon jednog od silazaka u kanal, rekao mi je da namestim volan kako ja mislim da je ok...
Kad sam namestio...on se bacio na posao...pocele da se menjaju cifre na monitoru... Nakon toga je i on proverio kako stoji volan...i evo...i dan danas stoji kao tog dana...
Comment
-
-
Nesho verovatno je kod tebe iz nekog razloga bilo lakse centrirati trap
Daleko od toga da ne znaju da urade reglazu ali veruj mi na dosta sam automobila radio reglazu kod raznih majstora i do sada adam je bez premca ,sto naravno ne znaci da sa u bgd-u ne moze kvaltetno uraditi trap sem kod njih
FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
centriram trapove na svojim automobilima od 89 godine iskljucivo kod Adama
i necu da ih menjam! i to ranije u Jakuba Kuburovica a od 92 na Tosinom bunaru! ako vam treba preporuka imate je od mene. nikada nikakav problem nisam imao sa njima!
Comment
-
-
Ma, ima raznih ''majstora'', u to nema sumnje...Originally posted by Vlada_nbgdNesho verovatno je kod tebe iz nekog razloga bilo lakse centrirati trap
Daleko od toga da ne znaju da urade reglazu ali veruj mi na dosta sam automobila radio reglazu kod raznih majstora i do sada adam je bez premca ,sto naravno ne znaci da sa u bgd-u ne moze kvaltetno uraditi trap sem kod njih 
Comment
-
Comment