Probao sam ja na vise mesta u gradu koja su kao na imenu beoguma,macura...nisu ni prineti adamu,ljudi najtemeljnije pristupaju poslu,trap se steluje do perfekcije pa samim tim i reglaza moze da potraje.Btw jedino posle centriranja kod njih volan je stajao pravo.Niko od gorespomenutih nije znao da vrati volan u prvobitni polozaj.
...Btw jedino posle centriranja kod njih volan je stajao pravo. Niko od gorespomenutih nije znao da vrati volan u prvobitni polozaj.
U Beogumi...oba puta, cim sam namestio auto, rekao sam majstoru za volan...
Nakon jednog od silazaka u kanal, rekao mi je da namestim volan kako ja mislim da je ok...
Kad sam namestio...on se bacio na posao...pocele da se menjaju cifre na monitoru... Nakon toga je i on proverio kako stoji volan...i evo...i dan danas stoji kao tog dana...
Nesho verovatno je kod tebe iz nekog razloga bilo lakse centrirati trap Daleko od toga da ne znaju da urade reglazu ali veruj mi na dosta sam automobila radio reglazu kod raznih majstora i do sada adam je bez premca ,sto naravno ne znaci da sa u bgd-u ne moze kvaltetno uraditi trap sem kod njih
centriram trapove na svojim automobilima od 89 godine iskljucivo kod Adama
i necu da ih menjam! i to ranije u Jakuba Kuburovica a od 92 na Tosinom bunaru! ako vam treba preporuka imate je od mene. nikada nikakav problem nisam imao sa njima!
Nesho verovatno je kod tebe iz nekog razloga bilo lakse centrirati trap Daleko od toga da ne znaju da urade reglazu ali veruj mi na dosta sam automobila radio reglazu kod raznih majstora i do sada adam je bez premca ,sto naravno ne znaci da sa u bgd-u ne moze kvaltetno uraditi trap sem kod njih
Comment