Auto servis UNO u Cara Dusana U Zemunu kad ides iz glavne sa desne strane nemozes da omasis.
Gde centrirate trap...
Collapse
X
-
Re: Re:
Originally posted by ///M_PowerOriginally posted by vasavazAuto servis UNO u Cara Dusana U Zemunu kad ides iz glavne sa desne strane nemozes da omasis.Ovo su oni : http://www.dunlopcentar.rs/
Sve oko trapa i guma radim kod njih već 10 godina i ne bih ih menjao...
Comment
-
-
Re: Gde centrirate trap...
Centrirao sam juce trap kod Adama. Ono sto me je od pocetka zacudilo jeste da imaju staru Beissbarth masinu a ja sam mislio da ima onu novu lasersku ali to nema veze nekada... Druga stvar isto cudna je sto mi je rekao da sedim u kolima a na mesto suvozaca je stavio neke tegove maximalne tezine mozda oko 30kg. To nisam video da neko radi, ne znam da li je tako dobro jer mi je i to cudno sto se razlikuju tezine obe strane. Kada mi je zavrsio, volan mi je bio malcice kriv pa sam se vratio da ispravi i to mi je odradio bez kacenja na masinu ponovo, nego je samo cacnuo kljucem dole oko trapa...
Posle kada sam probao, kada sam vozio auto sa suvozacem volan je bio ravan a kada sam vozio sam onda je bio malo u levu stranu... Da li je to normalno, da li mi je dobro odradio posao i kakvo vam je misljenje o centriranju trapa sa opterecenjem s obzirom da to vise niko ne radi na ovim modernim masinama...
Hvala vam puno na odgovoru.
Comment
-
-
Na tim mašinama sa sajlama se (obično) stavljaju tegovi na suvozačko mesto jer tako simuliraju realno opterećenje ...
Kod novih mašina se auto centrira "na suvo", tj. prazan, bez putnika, a ja praktikujem da i ceo tovar iz gepeka posadim po sred gepeka da ne zanosi
To što ti je volan zakrivljen dlaku levo-desno, u zavisnosti od opterećenja, je normalno - živi s tim ...
Ja "vidim" to,minimalno, pomeranje volana i u zavisnosti od naduvanosti guma ... a da ne govorimo o opterećenju ...
Comment
-
-
Milivoj iz Petnice kod Valjeva!Obučen u ITALLINER-u daaaavnih godina. Bez greške, a to radi zadnjih 35 godina. Odrađuje i limarijske zahvate na trapovima, gde se od udaraca ili poremećaja ne mogu postići tražene mere. Ekspert za podešavanja posle HAVARIJA, gde trapadžije obično nemaju vremena da se zamaraju sa tim stvarima ili da odvoje više od 20 min za podešavanje trapa. Bitna je SPRAVA, ali je najbitniji majstor koji to radi!!!Ne vidim smisao elektronske sprave koja stepenu dodaje 4 decimale i sl. Cena 900-1200 din.po trapu, besplatna kontrola posle mesec dana.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
Ne znam, nisam pametan, sumnjam u tacnost uredjaja, moracu da odem negde na diginalno merenje bez opterecenja da vidim sta kaze aparat! Ne vredi, svi u gradu drugacije rade, ne bazdare masine i majstori nemaju nikakvih pojmova o poslu i logici kako se trap steluje.... Svi mozemo onako gledati i dovoditi dockove u zelenu zonu a da to posle nema veze sa vezom.... Ako je prevazidjena da prica sa opterecenjem znaci da je to nekada valjalo i da je otislo u zaborav... Nemam pojma, nisam vise pametan kod koga ici na trap.
Comment
-
Comment