Juce sam prosao pored jedne bele S12 i delovalo mi je da je u jako pristojnom stanju, onako prosla mi je kroz glavu, ali nemogu da se setim gde sam video, moracu tu rutu da obidjem jos jednom pa javljam. 

Sto se tice delova sta znam robija je to i za S12 i za AE86 ali moze da se nadje, opet u zavisnosti kakav auto kupis, ja sam dobru ganjao 9 meseci i uganjao je u Nisu, preko Bora. Mozda ne bi bilo lose traziti po tim manjim mestima, ima ljudi koji ni neznaju sta voze.
					Sto se tice delova sta znam robija je to i za S12 i za AE86 ali moze da se nadje, opet u zavisnosti kakav auto kupis, ja sam dobru ganjao 9 meseci i uganjao je u Nisu, preko Bora. Mozda ne bi bilo lose traziti po tim manjim mestima, ima ljudi koji ni neznaju sta voze.

Brojke su stvarno extra!8,3do 100..1150kg..134hp...ja sam bas iznenadjen! U oglasima pise da ima 120!? e sad...verovatno je greska..
  Brojke su stvarno extra!8,3do 100..1150kg..134hp...ja sam bas iznenadjen! U oglasima pise da ima 120!? e sad...verovatno je greska.. Znaci sada ima 3 S12 !?? Wooow..za 2 dana ,to je extra!
  Znaci sada ima 3 S12 !?? Wooow..za 2 dana ,to je extra!  
	 Pazi,ja sam nesto ovako kontao: Nadjem nekog japanca za soma ,soma ipo najvise..Ulozim usput jos nekih some eura dok nebude onakav kakav ja zelim i to je to..Ispunio sam ono sto sam zeleo..ja sam zadovoljan. Kraj! Idemo dalje...Mislim to je tako doslo iznenada...smorilo me vise to oko alfi..Nemam kesh da kupim dobru 164v6tb..hocu malo da udjem u druge vode..malo da se odmorim od boxera,v6tb i ostalog...Cekacu jos da mi jave posto su obecali za te silvie u bg. i onda cu da vidim sta i kako..BIlo bi dobro kada bi naleteo na neku AE86,ali se niko nije javio jos...
 Pazi,ja sam nesto ovako kontao: Nadjem nekog japanca za soma ,soma ipo najvise..Ulozim usput jos nekih some eura dok nebude onakav kakav ja zelim i to je to..Ispunio sam ono sto sam zeleo..ja sam zadovoljan. Kraj! Idemo dalje...Mislim to je tako doslo iznenada...smorilo me vise to oko alfi..Nemam kesh da kupim dobru 164v6tb..hocu malo da udjem u druge vode..malo da se odmorim od boxera,v6tb i ostalog...Cekacu jos da mi jave posto su obecali za te silvie u bg. i onda cu da vidim sta i kako..BIlo bi dobro kada bi naleteo na neku AE86,ali se niko nije javio jos...

Idem za sad na taj fazon kao Cvrle.. bicu strpljiv ,iako mi to nije vrlina
  Idem za sad na taj fazon kao Cvrle.. bicu strpljiv ,iako mi to nije vrlina   pa sta bude...valjda ce nesto iskrsnuti...Ako iskrsne: Eto me kod tebe odmah...Prvo sto se narucuje je Blitz nur zadnji lonac ,neke cukice ,Kosei 15" i Hks blow off valve..
  pa sta bude...valjda ce nesto iskrsnuti...Ako iskrsne: Eto me kod tebe odmah...Prvo sto se narucuje je Blitz nur zadnji lonac ,neke cukice ,Kosei 15" i Hks blow off valve..  

Comment