Nissan Silvia s12

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

Juce sam prosao pored jedne bele S12 i delovalo mi je da je u jako pristojnom stanju, onako prosla mi je kroz glavu, ali nemogu da se setim gde sam video, moracu tu rutu da obidjem jos jednom pa javljam.

Sto se tice delova sta znam robija je to i za S12 i za AE86 ali moze da se nadje, opet u zavisnosti kakav auto kupis, ja sam dobru ganjao 9 meseci i uganjao je u Nisu, preko Bora. Mozda ne bi bilo lose traziti po tim manjim mestima, ima ljudi koji ni neznaju sta voze.
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• QV lale
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2005
      • 734
      • Zrenjanin (klek)

@Skyline-Svaka cast! Brojke su stvarno extra!8,3do 100..1150kg..134hp...ja sam bas iznenadjen! U oglasima pise da ima 120!? e sad...verovatno je greska..

@Cvrle- Znaci sada ima 3 S12 !?? Wooow..za 2 dana ,to je extra! Ako budes isao da vidis ponovo,probaj da je uslikas i vidi da li se mozda prodaje..
      Mislim da nebi trebalo da bude problema oko delova kada bi nasao makar josh jednu..Sa ovi sa hr. foruma su mi rekli da nije problem da se nadju diskove,plocice,amorte,filtere posto to imaju najcesce u katalozima ,dok ozbiljnije delove nabaviti polovne ili naruciti preko neta...Ali nasao sam jednog lika koji ima punu supu delova i ima 2 s12. Jedna je atmo 2.0 150hp a druga je 1.8 T ,ali sa izvadjenom turbinom i ona je na prodaju.trazi mi 800evrica,samo sto je problem to doterati vamo!
      Originally posted by Sheta_Junior
      ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

heheh, nema potrebe za tim "svaka cast", ovo sam nasao iz prve

odavno mi je carfolio ultimate site za pronalazenje specifikacija svih zivih modela i uvek specifikacije prvo trazim tu, pa onda verifikujem na jos nekom mestu

a sto se tih 8,3 tice, to je i za ocekivati, obzirom da Civic VTi sa istom kilazom i 160ks gura 7,2 7,3
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• QV lale
          CBC Senator XXL
          • 09.11.2005
          • 734
          • Zrenjanin (klek)

Zvao sam danas za ovu Silviu s12 iz Kosjerica...
          Sta da kazem...prvo sam pitao jeli udarana,odgovor je bio jeste ! Desna strana je kompletno gitovana...Turbina ,jeli valja? Nevalja! 3god. je vozi tako..kupio ju je u Bg...
          Nisam hteo da ga pitam jeli normalan da za taj krs trazi 1400e ,jer je covek stvarno sve lepo rekao i eto ...razocaran sam...mislio sam da mu ponudim 1100e ,ali sad stvarno nemam pojma koliko to moze da vredi!? 700e !?

Comment

Turbina je skupa, jako skupa, tako da bolje da manis se ovog primerka, eventualno neki drugi ispravan...I ne mora da znaci, najbolje je kad se pogleda i opipa, recimo da moze da kosta 1000 evra...

Ovo te ne zanima?

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=52847

Comment

• QV lale
              CBC Senator XXL
              • 09.11.2005
              • 734
              • Zrenjanin (klek)

Puno mi je to para.... Pazi,ja sam nesto ovako kontao: Nadjem nekog japanca za soma ,soma ipo najvise..Ulozim usput jos nekih some eura dok nebude onakav kakav ja zelim i to je to..Ispunio sam ono sto sam zeleo..ja sam zadovoljan. Kraj! Idemo dalje...Mislim to je tako doslo iznenada...smorilo me vise to oko alfi..Nemam kesh da kupim dobru 164v6tb..hocu malo da udjem u druge vode..malo da se odmorim od boxera,v6tb i ostalog...Cekacu jos da mi jave posto su obecali za te silvie u bg. i onda cu da vidim sta i kako..BIlo bi dobro kada bi naleteo na neku AE86,ali se niko nije javio jos...

Comment

Ne zelim da ti ubijam entuzijazam, ali sve su to retki modeli, da bi se tako lako nalazili...

Comment

• QV lale
                  CBC Senator XXL
                  • 09.11.2005
                  • 734
                  • Zrenjanin (klek)

Jeste...retki su.. Idem za sad na taj fazon kao Cvrle.. bicu strpljiv ,iako mi to nije vrlina pa sta bude...valjda ce nesto iskrsnuti...Ako iskrsne: Eto me kod tebe odmah...Prvo sto se narucuje je Blitz nur zadnji lonac ,neke cukice ,Kosei 15" i Hks blow off valve..

Comment

Kosei ok, cukice ok, nemam HKS, ali imam drugi blow off, naci cemo i neki dobar auspuh, samo da ti prvo ubodes autic...

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

imas li neki znimljiv top za mene, a da ne bude skup
                      izduvnu cev i srednji lonac bi ja pravio
                      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

Jap style?Kao moj?Imam vise varijanti, popricacemo na Huji, a iovako dolazis dan kasnije kod mene, pa cu ti sve objasniti...

Evo ti moj u svoj svojoj lepoti..

Comment

• Marko Denser
                          CBC Veteran
                          • 24.05.2008
                          • 141
                          • Beograd-Surcin

he he silvija..jako lep auto,redak ne toliko ali ipak jedinstven,to je ustvari 200sx,samo se za evropsko trziste radio pod imenom silvia.svecice su mu skupe jer se menjaju na 100.000km,filteri nisu skupi recimo kao za celicu,jedino je problem naci delove karoserije,sto se tice motora srednje su cene,kao i za celicu otprilike.pozdrav.
                          I'd rather be driving my SUPRA

Comment

• Uzelac
                            CBC Senator XXL
                            • 03.12.2006
                            • 1717
                            • munZe

Sta bi Lale, se naslo nesto ?
                            work in progress

Comment

• Uzelac
                              CBC Senator XXL
                              • 03.12.2006
                              • 1717
                              • munZe

Originally posted by QV lale
                              Puno mi je to para.... Pazi,ja sam nesto ovako kontao: Nadjem nekog japanca za soma ,soma ipo najvise..Ulozim usput jos nekih some eura dok nebude onakav kakav ja zelim i to je to..Ispunio sam ono sto sam zeleo..ja sam zadovoljan. Kraj! Idemo dalje...Mislim to je tako doslo iznenada...smorilo me vise to oko alfi..Nemam kesh da kupim dobru 164v6tb..hocu malo da udjem u druge vode..malo da se odmorim od boxera,v6tb i ostalog...Cekacu jos da mi jave posto su obecali za te silvie u bg. i onda cu da vidim sta i kako..BIlo bi dobro kada bi naleteo na neku AE86,ali se niko nije javio jos...
                              Sad sam ovo procitao... tesko da ce da moze.
                              Taj koji kosta 1000-1500evra tesko da ce da se lepo vozi sa samo dodatnih 1000evra.

Da stavis felne i zamenis gume kosta 500 evra, osnovni servis motora, trapa i kocnica jos par sto evra.
                              Za limariju ce ti trebati jos 500+ i prisao si na 2500 evra bez aftermarket delova i sredjivanja enterijera/eksterijera.
                              Sem ako neces veci deo majstorisanja radis sam, ne razmisljaj o takvom auto bez 3500 evra kesa.
                              work in progress

Comment

• QV lale
                                CBC Senator XXL
                                • 09.11.2005
                                • 734
                                • Zrenjanin (klek)

Ma nista se nije naslo...Iskreno,nisam se nesto i trudio da trazim,sem sto sam na 5razlicitih mesta gledao oglase svakodnevno =] Cvrle mi je javio za 1AE86 ali mi je bilo puno para za takav les a i imala je guzu,a ja volim kad nema guzu.. mada vise mi je bilo zbog kesha...
                                Inace to za servis to mi siste yayca. Imam SVE. Od radionice,kanala,alata,caletovog znanja,do njegovih kolega limara,elektricara...jedino parts bi bili problem,ali ja sam malo oladio sto se tice toga,jer nema bas nish new...Uglavnom meni je potreban jos 1 auto! E sad to moze biti SAMO italijan ili japanac. A sta ce biti to vec ne znam,mada mogu da naslutim...90% alfa ili Lancia...
                                jbg..Ali opet..mlad sam...ima vremena za japanstinu...
                                I naravno i dalje vazi! Ako neko ima informacije o nekoj S12 i AE86 ,neka javi! Bicu mu veoma zahvalan!

Sta ti? Ti imas isto old school japanstinu? Cuo sam da si se ponovio.. jeli trac ili je to tajna? ako je tajna napisi ovde da je trac a meni sutni na pp neki detalj,sliku ak' nije greda =]

Comment

Working...
                                X