Utisci o Fiat Bravo 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • FiatDriver
    CBC Član
    • 04.05.2008
    • 39
    • Beograd

Malo vise mi je trebalo dok sam ukapirao foru za slona ali kad sam se setio (reklame) pokidao sam se
    Da za te pare niko nema takav dizajn, to se slazem, ali za performanse se ne slazem....... ima ih Stilo, i to mnogo bolje...
    FIAT = Fabbrica Italiana Automobili Torino = FIAT

Comment

• reaper_HGT
      CBC Senator XXL
      • 05.09.2007
      • 888
      • Beograd

lenterijer mi se jako svidja kao i kod novog 500, exterijer mi je nekako blag, zenski. . .

Comment

• FiatDriver
        CBC Član
        • 04.05.2008
        • 39
        • Beograd

Jeste u pravu si... i ja sam u tom fazonu, ali sam probao koliko-toliko da ga sredim (mislim na exterijer)...... A imam u planu jos neke stvarcice da odradim, hocu da ga spustim, stavim vece felne (bar 17-ice, ako ne i nesto vece), stavicu bi-xenone, a probacu da ubudzim xenone i u maglenke, a kad izadje za njega prednja maska bez znaka uzecu i nju... Takodje su u planu i abarth spojleri kao i druga stop svetla... Sa svim tim ce izgledati skroz drugacije...

Comment

• reaper_HGT
          CBC Senator XXL
          • 05.09.2007
          • 888
          • Beograd

hoce ali spremi $$$$

Comment

• FiatDriver
            CBC Član
            • 04.05.2008
            • 39
            • Beograd

Za auto ce uvek da se nadje $$ , ali mene muci jedna druga stvar... Garancija!!! Nema sanse da mi je priznaju posle svega toga, mada razmisljam da je se odreknem ... onda ne moram ni da servisiram auto u Delta M...

Comment

• reaper_HGT
              CBC Senator XXL
              • 05.09.2007
              • 888
              • Beograd

e za to vec ne znam, nemam nikakva iskustva sa time, bolje se prvo raspitaj oko toga

Comment

• chikavili
                CBC Senator XXL
                • 11.02.2008
                • 732

Spolja mi se svidja, taman onoliko koliko mi se svidjao i stari Bravo kada se pojavio. Nisam fasciniran, al' mi je lep.
                E unutra mi se mnooooogoooo svidja! Jos na sajmu, to je bio jedini novi auto u koji sam pozeleo da sednem
                Uz malo nekih sitnih intervencija na eksterijeru, moze da dobije na agresivnosti i izgubi tu "neznu" notu

Comment

• Nikolaj
                  CBC Veteran
                  • 20.05.2008
                  • 120
                  • Kragujevac

Ja bih ovaj auto tako rado posedovao

Comment

• FiatDriver
                    CBC Član
                    • 04.05.2008
                    • 39
                    • Beograd

Originally posted by chikavili
                    Uz malo nekih sitnih intervencija na eksterijeru, moze da dobije na agresivnosti i izgubi tu "neznu" notu
                    Znam, znam... bice intervencija i to dosta
                    Nego reci mi, ti imas crnu foliju na krovu, jel da!? Reci mi kako se postavlja i jel veliko cimanje da se sve to uradi? I ako se secas gde si je kupio i koje sve boje imaju tamo? Nesto ovako imam u planu:

Mislim imam u planu da nalepim takve dve trake, ne da kupim Vipera...

Comment

• chikavili
                      CBC Senator XXL
                      • 11.02.2008
                      • 732

Postavlja se **beno tesko! Jako frustrirajuci posao. Doduse, za ovu varijantu racing stripes koju ti hoces da postavis, mnooogo je lakse, nego kad se cela povrsina pokriva. Bitno je samo da precizno obelezis da ne za*ebes.

Auto folije imas da kupis u Difol-u http://www.difol.net/, ima mnogo boja i nijansi. Cena se krece (za obicnu) od 200-450 din/m2.
                      Za lepljenje ti je potrebno sredstvo za pranje prozora, neka alatka za ravnanje i isterivanje vezduha (ja sam dobio plasticnu spahtlicu sa filcom na ivici) i fen (onaj za skidanje farbe). Samo lagano i pazljivo, nema mnogo prostora za greske.

Inace, predlazem ti da prvo probas na kompu (Photoshop) kako ce mu stajati, pre nego sto bilo sta uradis. Mada nije skupa folija pa nije frka i da skines ako ti se ne svidja

Poruku izmenio: neshaoct

Comment

• nidza
                        CBC Senator XXL
                        • 16.04.2008
                        • 496
                        • nbgd

Kako se skidaju te folije posle, kad se predomisliš? I koje su cifre, ja bih se možda malo poigrao sa mojim avtom, par sitnica.
                        Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• FiatDriver
                          CBC Član
                          • 04.05.2008
                          • 39
                          • Beograd

@ chikavili
                          E super, hvala... Samo jos ne znam koju boju da stavim, mozda stavim belu, pa kad uzmem neke druge felne hocu i njih da ofarbam u istu boju kao i te trake... Moracu ovih dana da iscimam ortaka da mi to uradi u Photoshop-u da vidim kako ce to da izgleda...

Comment

• chikavili
                            CBC Senator XXL
                            • 11.02.2008
                            • 732

Pa ili bela ili tamno siva, ja predlazem tamno sivu (tacnije titanijum), nece da bude kitch, a lepo ce da legne, pa taman i neke felne u toj boji.

@nidza: dok je sveza lako se skida, a posle duzeg vremena ne znam, mada kapiram da to treba pazljivo raditi, posto sam cuo da su neki taksisti sjebali malo boju pri skidanju. A za cifru pogledaj moj prethodni post.

nema potrebe citirati ceo post koji je neposredno iznad

Poruku izmenio: neshaoct

Comment

• chikavili
                              CBC Senator XXL
                              • 11.02.2008
                              • 732

Evo, na brzinu, na sta sam mislio (nisam tockove farbao):

A evo i bele i jos par varijanti:

Comment

• FiatDriver
                                CBC Član
                                • 04.05.2008
                                • 39
                                • Beograd

U extra si uradio, hvala... Lepa je ta siva, sa prve slike, ali ja za sada ostajem pri beloj varijanti. Siva se ja mislim po mraku ne bi ni primecivala, a da ne pricam o tome da je moj auto skoro uvek prljav...
                                E da te pitam jos nesto. Jel kad stavis tu foliju mozes da ides na cetke da operes auto ili moram iskljucivo na rucno pranje?

Comment

Working...
                                X