Ko sto tema kaze.Prvo koji motor i oprema?Drugo kako ide u razlicitim rezimima voznje?Trece,Nivo buke u autu?Ponasanje na putu?Itd...
Utisci o Fiat Bravo 2
Collapse
X
-
Motor 1.9 JTD 120KS 8Ventila, Menjac 5 brzina (Ima i onaj sa 6 brzina da se kupi ali on ide na onaj 1.9JTD 16V 150KS). Od opreme sve sem navigacije, znaci dvo-ozonska digitalna klima, CITY Servo, ABS, 4x Air-Bag, Kontrola Proklizavanja (moze da se iskljuci na dugmence), Bord Comp. El. prozori i retrovizori, Alu felne 16, Fabricka MP3 muzika, i jos po nesto...FIAT = Fabbrica Italiana Automobili Torino = FIAT
-
-
E sad, meni se cini da auto ide dosta lose, trom je... ali zato ni ne trosi... koliko god ga cepao on ne prelazi 8.7 L / 100km, sto je po meni extra... Vozi se fino, ali je preglednost jako losa... pogotovo unazad, ali ima dosta dobre i velike retrovizore koji malo vade stvar... (Mada je meni preglednost otezana i zbog folija, ali u svakom slucaju ima jako siroke A,B,C stubove)... Za nivo buke u kolima ne mogu nista da ti kazem jer sam stavio pojacalo i 4 elipse i to vezao na fabricku muziku i to je stalno pojacano na max, znaci buka je velikaFIAT = Fabbrica Italiana Automobili Torino = FIAT
Comment
-
-
Ponasanje na putu je extra, dobro koci, ne zanosi puno u krivinama, cak ni kad iskljucim kontrolu proklizavanja, volan je relativno precizan i sve u svemu zadovoljan sam... Mozda su mogli da stave malo tvrdje opruge! E da, svi mi kazu da auto extra ide, a da ja to ne provaljujem jer sam pre toga vozio Astru Coupe 2.0 Turbo Bertone od oko 220KSFIAT = Fabbrica Italiana Automobili Torino = FIAT
Comment
-
-
Mogao bi druže da dođeš na jedan skup da vidimo novu makinu.Ovako ti ne verujemo da je toliko dobar,budi spreman za potezanje,košarkaš jedva čeka nekog spremnog da se oproba sa njim,čoveku nikad dosta
Kad smo kod muzike,videćeš šta je buka tj pale se alarmi okolo BUKVALNO! Svi su sad mjet ili samo 16v?
Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
-
Pa docicu, naravno... A moze i na crtu, ali bolje da stane sa mojim ortakom koji vozi Fiat Coupe 2.0T 16V, docice i on samnom na skup... I on je na ovom forumu ali ga nesto nema... A sto se tice muzike imao sam ja u proslom autu extra, ali bas extra ziku, ali je nisam prebacio u ovaj, steta da toliko kasapim nov auto...FIAT = Fabbrica Italiana Automobili Torino = FIAT
Comment
-
-
Originally posted by FiatDriverPa docicu, naravno... A moze i na crtu, ali bolje da stane sa mojim ortakom koji vozi Fiat Coupe 2.0T 16V, docice i on sa mnom na skup... I on je na ovom forumu ali ga nesto nema...
Moze Kosarkas sa kime god zelis...nije to njemu problem...
Kad vam odgovara da dodjete ?
Mozes odmah sad u sledeci vikend ?
Ne zbog potezanja, neg'...onako...
Uvek ima nekog kod Inter-a tokom vikenda...samo cemo gledati da ubuduce bude nedeljom [ do sada je bilo subotom, medjutim dosta ljudi ne stize subotom zbog ''opakog'' kapitalizma, i radnih obaveza...]...
Comment
-
-
Najbolji auto koji je izasao iz FIAT-a do sad po meni i nadam se moj buduci auto ali 1.4 140KS mnogo je bolji nego taj motor al nema veze nebi se bunio ni za taj mada opet nije to to.
O konacno ajde da prebacimo za nedelju okupljanja bas zbog tog "opakog" kapitalizma zadnjih 3 puta nemogoh da dodjem a zadnji put je moja lepsa polovina kriva ali njoj oprastam a gazdi neMoney will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Comment
-
Comment