Tips and Tricks Fiat Stilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • despot
    CBC Član
    • 07.07.2007
    • 23
    • Subotica

Tips and Tricks Fiat Stilo

meni isto nije treptala,pa mi je majstor otvarao tapacirung..i zalemio je ponovo...i sad radi bez problema

Comment

• mikisxy
      CBC Senator
      • 25.09.2008
      • 238
      • beograd

svetla

inace na stilu imas jos zanimljivih "zezalica".kad ugasis auto i povuces rucicu amblenda na displeju ce ti se pojaviti 15 pa 30 pa 45sekundi i tako do 240sek.to znaci da ce automatski to vreme raditi farovi da ti osvetle put do recimo ulaznih vrata a zatim se sama ugasiti.cisto ako neko nije znao

Comment

• etibor
        CBC Senator
        • 12.05.2008
        • 293
        • Pancevo

Na Stilu, ako ti rade brisaci, kada ubacis u rikverc automatski se ukljucuje zadnji brisac sve dok je u rikvercu...
        Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• sawa
          CBC Početnik
          • 24.05.2009
          • 2
          • Novi Sad

Re:

Originally posted by miky90
          Desava mi se da zimi kada operem auto i ostavim ga,da kada se vratim cesto zateknem otvoren prozor???! Vec sam ludeo zbog toga,jer su mogli sve zivo da mi pokradu sto imam u kolima,pocev od cd playera pa nadalje,tako da sam zamenio onaj komijuter u vratima,ali nista sve je ostalo isto.Ali ponavljam problem se u 90% slucajeva desava kada operem auto.da li su to neki senzori u pitanju,pa mu zasmeta voda il sta vec ni sam neznam.....
          Meni se danas desilo ovo. Dolazim do kola i otvoren vozacev prozor do kraja, alarm (fabricki) normalno blinka. Siguran sam da je sve bilo dignuto i zakljucano. E sad, auto sam prao pre 2 dana a jutros je bila neka olujcina...
          Da li je moguce da je ta oluja napravila neki spoj i da se prozor otvorio?
          Ili je to ili neko ima drugi kljuc (koji nisam dobio), ali malo verovatno jer je auto parkiran na istom mestu gde sam ga ostavio sinoc, nista unutra nije dirano niti primecujem da je vozen....

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Re: Tips and Tricks Fiat Stilo

Odgovorio sam na prethodnoj strani na tvoje pitanje !
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• sawa
              CBC Početnik
              • 24.05.2009
              • 2
              • Novi Sad

Re: Tips and Tricks Fiat Stilo

Originally posted by comi 1342
              Odgovorio sam na prethodnoj strani na tvoje pitanje !
              zahvaljujem...probacu da ocistim te komande...sam ili uz pomoc nekog strucnijeg

Comment

Working...
              X