Jos da tutnes no2 a da se ne razleti i eto veselja
Sta je najbolje za Alexov Porsch; Dosta price o turbu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
El sme da se zna sta je menjano od hardwera na tom motoru( inace pretpostavljam sta je)Originally posted by HicIsprika
Wizards of NOS, 200ks direct shot, progresivno kontroliran sa Autronic SM4, u svakoj brzini drugacije, zavisno od boosta i rpm-a.Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Sta je najbolje za Alexov Porsche
Najbolje je da vise nista ne dira
Pre par noci sa motorima naletimo SALE sa CB-om jedan drugar sa CBR600 i ja sa ER5 na Alexa u Serpuljini.
Auto je zlo...ne zna se da li bolje ide ili koci
Krenusmo preko brankovog mosta i samo sto je zaleteo turbinu izlete mu neki mamlaz sa mitsubishijem....onako iznerviran kaze ajde da vam docaram malo kako ide serpuljina. Skrenemo desno na pravac pored siva i stanemo na semafor kod CK. Pravac prazan nigde nikoga.
Pusti nas da krenemo prvi.....Sale i ja pun gas i posle 100 metara odlucimo da odustanemo...nismo hteli da mu udaramo kompleks

Drugar Bocko nastavi pun gas sa CBR-om ne znajuci s kim ima posla
Mi sve vreme iza gledamo...auto prilepljen za put...puni kao azdaja i poravnjaju se tamo na 200km/h on i motor.
Kaze bocko uhvati 4-tom blokadu to je negde 200-220km/h a alex izbaci tuku kroz siber, samo mahne i ode u tacku
Svi smo bili odusevljeni
a Bocko zaprepascen
koji je celo vece vikao ne moguce i ne verujem
nije spavao cele noci.
ALEX svaka cast na makini
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Kazite mu da kupi zx14r
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
gledao sam pre nekoliko meseci na nekom domacem kanalu u okviru ne znam koje auto emisije reportazu o tuningu porsche-a koji mi lici na ovaj. da li se radi o istome i ako se radi samo da kazem da je prilog bio fantastican.
jos jedno pitanje: da li ti je ovo auto samo za zabavu (dan-dva nedeljno i stoji u garazi) ili ga vozis svakodnevno (nemoj samo da odgovoris da je voznja ovog auta svakodnevna zabava jer je to sasvim jasno)?
Comment
-

Comment