I zaboravio sam drugi mjenjac i prepravke na softveru,mozda i drugi ecu, pa i nije bas jeftino
,ali kad ste zapeli za to auto onda ce se vjerovatno naci sredstva
, kad se sjetim kolike sam ja pare dao na budzenja,a prilikom prodaje nista nisam izvuko,od sad samo muziku nadogradjujem pa kad prodajem za sat vremena je sve vani
turbo kompresor u DI-a
Collapse
X
-
Ma moze to da se ojaca,ali opet ja najvishe volim kad je nesto fabricki nabudzeno.Ja na svom autu ne volim nista da diram,a da ne moram.Znaju neki sto su videli moj auto...npr little...pitaj je za moje felne
3500 eur???PrevishePower of dreams !!!
Comment
-
-
Pa dobro, zar onda nije pametnije da skine svoje spojlere i lepo je proda (MADA JE MOJE MISLJENjE DA JE TO GLUPOST) i kupi sebi Vectru B ili ako vec ima pare C (mada se meni vise svidja B) recimo neku 2.5 V6 GTS CDX Sport ili kao sto vozi...ovaj na trkama, (seto sam se) Vesnic....2.0i nabudzena do maxsimuma...jedino je dere A4 quatro i to samo sto moze "lepse" da ulazi u krivine...Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
ne najbolje ugradi komresor od FAP-a, onaj sto daje vazduh za kocnice, jes da ce malo teze da stane pod haubu al ces imati 200ks vise :lol:
sta je vama?
@Little
menjaj motor ili ceo automobil, sto se tice ugradnje sprava tipa: turbo-charger,super-charger ili mehanicki kompresor, bolje ti je da odustanes jer ce te kostati puno zivaca i para(mada pare nisu bitne jer njih ponovo mozes da zaradis a zivci kad se jednom potrose :lol:
)
pozdrav!
Comment
-
-
Mozda ima i jeftinijih varijanti sa malo manjim motorom.
Prije 10-ak dana smo ja("segrt") i komsija(mehanicar) ubacili u golfa 2 motor od 3 1.9 tdi 66 KW sa sve elektronikom i intercoolerom,tako da ni ovaj poduhvat sa tom vectrom nebi bio nista drugaciji,a nije ni toliko komplikovano ako se ima kompletna instalacija od novog motora,"samo" treba da se odere od posla 2-3 dana 8)HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-

Comment