Honing
Kolko sam ukapirao naj bitniji je taj alat sa kojim se honuje (dijamant ),pa onda ugao koji treba da bude identican kao na motoru sa slike . Ako nema altku ili ima potrosenu izraubovanu nista od posla . Ugao se postize odredjenom brzinom i pokretima koje pravi honerica . Dalje automatska honerica prvo radi grubo honovanja pa onda uspori pomeri nozeve u alatu i fino dotera hilznu . Treba da ostanu kanali od honovanja a da se karike ne trose . Trebalo bi da je zavrsen posao jako precizan i identican na svim cilindrima . Verujem da je to moguce i rucno ali ipak bi verovao vise toj masini .
Nema popravni ne mogu da menjam klipove ako nesto zeznu . Voleo bi da me neko ispravi ako sam nesto pogresno ukapirao .
Ne pravim auto za trke . Samo hocu da bude perfektno uradjen . Klipovi i klipnjace su za preko 450hp .
Ove nove multi medijalne kante mi se ne svidjaju ni jedna . Megane 4rs mi je prilicno promasen Tezak i slab . Nemacki automobili me ne zanimaju . Tako da nemam puno izbora . Alpina A 110 je jedini auto koji bi mogao da ukapiram i Tesla 3 ali ona jaca verzija 54000$. 3.2 od 0 do 100 500km range .
Zanima me to negativno iskustvo sa firmom sa rekalme .
Poz
Originally posted by dragan1964
View Post
Nema popravni ne mogu da menjam klipove ako nesto zeznu . Voleo bi da me neko ispravi ako sam nesto pogresno ukapirao .
Ne pravim auto za trke . Samo hocu da bude perfektno uradjen . Klipovi i klipnjace su za preko 450hp .
Ove nove multi medijalne kante mi se ne svidjaju ni jedna . Megane 4rs mi je prilicno promasen Tezak i slab . Nemacki automobili me ne zanimaju . Tako da nemam puno izbora . Alpina A 110 je jedini auto koji bi mogao da ukapiram i Tesla 3 ali ona jaca verzija 54000$. 3.2 od 0 do 100 500km range .
Zanima me to negativno iskustvo sa firmom sa rekalme .
Poz
Comment