kutija od nucleara 15 je puna instalacije, zvucnik je tamo gde treba da bude
A vi lancia fiat picajzle vidite cep za ulje, pise lepo lancia
NE mogu da verujem da niko nije primetio da na usisnoj ima 2 motorica za regulaciju LER-a ? Zar to nije malo cudno?
Nisu to dva motora, jedan je senzor polozaja leptira
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Evo slike, maznuto od v.vieri-a sa skinutim remenicama i spanerom ...
Da li bi mogao da se ugura nosac od juga sa spanerom od juga? (jel suluda ideja?) po cenu da busimo i urezivamo po bloku
Ako ima neko sliku 128a.000 bloka puno bi mi znacilo, na netu nisam nasao.... a moj motor jos nije napolju
Oko motra je sad mali zastoj, posto mi matori ne dozvoljava da ga ubacivam dok ga ne legalizujem . . . (platim danak drzavi od koje sam dobio drzavljanstvo da ne mogu ni u rumuniju da odem bez vize, a kamoli madjarsku)
nego...
Ide Zavoli sekvencijalni LPG i doosta KS na N2O za sad dovoljno, tezim da sto manje sad petljam oko motora posto je kupljen u jako dobrom stanju tj sa malo kilometara. . .
Nemas kako da postavis jugov spaner. Mislim moze, ali to moze biti veca zajebancija od pravljenja motora.
Kais ce kaciti u nosac jer je izduvna bregasta pomerena unazad.
Sad razmisljaj. Da li mozes da odbrusis nosac dovoljno da kais ne kaci, ili je lakse pomeriti spaner tako da pomeri kais od nosaca. Ako se odlucis za ovo drugo, onda moras da pomeras i drugi spaner, da bi mogao da koristis istu duzinu kaisa. Naravno, pogledaj po katalozima, mozda postoji isti tip kaisa duzi za par zauba pa prodjes sa pomeranjem jednog spanera.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment