negdje sam citao da je potreban protok cca 40l/h za 100KS
Z-Koral Nitro In - Iz pocetka
Collapse
X
-
jedno glupo pitanje posto si verovatno koristio originalan hladnjak, gde je cep sa pustanje rashladne tecnosti iz sistema....?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
expanzioni sud i hladnjak su od juga...
za pumpu kopam i ne mogu da nadjem nikako...
dakle potrbno mi je 140l/h za fabricku pumpu a pozeljno i vise zbog nitro sistema...
Poboljsanje je ocito, prvo je 5 min izbacivao ziv benz kroz auspuh
a posle sve bolje i bolje...
kontam da je sad sve ok...
idemo dalje...
P.S. I dalje mi treba podatak za ovu pumpu 0580464997 bosch
Comment
-
-
... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
sa razocarenjem moram da javim da je uzbuna bila lazna i da je auto dobro isao 2km dok je bacao crni dim i chadj....
sad opet puca na usis i guta ne jednu nego 3 knedle...
a da li je moguce da su mi dizne u zacepljenju?
vec pocinjem da se jedim ......
sa pumpom smo bili tu negde...
Comment
-
-
Covece....eliminisi deo po deo.
Ono sto bi ja prvo uradio i pod obavezno je skinuo dizne i proverio rasprsivanje i protok.
Onda znas da li je sve uredu sa njima i mozes da ih eliminises kao uzrok problema i ides dalje.
Znaci ono sto mozes proveriti detaljno proveri-eliminisi i sledecu stvar.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
evo sta sam uradio,
skinuo dizne, nasuo u kadu pola litre sone kiseline (ona narandzasta boca) za klonju, dodao malo ferija, i onda je dosao cale i nasuo koncentrat za pranje soferke marke sonax, inace zute boje...
rastvor je poceo da vonja naglo i promenio boju u ljubicastu...
kad sam umocio prst otpala mi je koza sa istog...
a kad sam ubacio dizne, iste su se preporodile i pocele da se sijaju...
eno sad auto napokon ide, mozda se jos malo glupira ali tek sam 2km presao...
poz
Rale
Comment
-
-
problemi nisu ni blizu da bi bili reseni, auto mi ide uzasno lose...
naime, skidao sam danas svecice, i konstatovao da su sve 4 crne uzasno...
a kad npr dodam naglo gas u 4. brzini puca na usis tj nema goriva ...
u buli sam jako, posto sam dizne ocistio i sad rade boz pomozi isto...
da li je ipak moguce da je pogresno uzubljen? da li je moguce da dizne nisu odgovarajuce? vec ne znam sta da radim, toliko me jedi da ne mogu nocima da spavam...
videcemo da li ce plin resiti ista od problema....
Comment
-
-
nabaci mu na brzaka venturi za probu, cisto da eliminises gorivo, tj, ako nece ni sa njim da radi, onda treba traziti druge stvari koje si pomenuo, zupcenje, paljenje itd...
nego koji sistem za merenje vazduha (loada) koristi taj motor ?
ako se desava to sto si rekao, izgleda kao da malo ima goriva, pa malo nema...
pucanje na usisu ne mora da bude iskljucivo zbog siromasne smese, tu igraju i zaptivanje ventila, zupcenje, itd...http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Izvini ako se ponavljam ali isprobaj bombinu od nekog koji radi kako treba , ako ja dolazim do bg-a javljam ti se....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Hvala ljudi veliko na pomoci,
ja sam danas napokon problem resio...
naime nasuo sam wurth tecnost u rezervoar za pranje injektora... posle 2km auto je poludeo....
posle toga sam ubacio mapu od modela sa 100ks koja je malo jos procackana i pomerio sam limitator na 8k tj superchipsova mapa....
eto sad je to koliko toliko to po nacinu rada... koliko snage ima ne znam, ali se oseti da ide bolje... probacu ga veceras...
Comment
-
-
Da javnem da je juce i danas uradjena plinska instalacija STAG 200 sa kojom sam prezadovoljan, naravno kod Doktorakoji je uradio posao vrhunski
(nema slika instalacije)
auto je podivljao totales, slajfuje prve tri brzine
Sad se bacam na pojacavanje...
Da li ima nekih ideja za dalje cupanje snage iz tog motora?
Da pitam da li i kako da zavrcem bregastu?
4 leptira da ili ne ?
Nitro ce doci na sve to posle, kad se urade kocnice(vec me svrbe dlanovi )
pozz
RAle
Comment
-
Comment