I mene znima ovo... kako ulje dolazi u te kanale i odakle?
Turbo konverzija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
kako ulje dodje ?
pa uljna pumpa ga gura
ja radim jedan fiat motor , koi je pri kraju , ali nisam se bas zagledao u uljne kanale , ali verujem da je to izvodljivo napraviti , to podmazivanje , samo kako ce to uljna pumpa podneti
evo ti nekih slika , mozda budu od koristi
http://smg.photobucket.com/albums/v514/ ... t/?start=0
ako ti treba bilo koih podataka za motor, specfikacije koje kakve , vici , sve se ima ...
Comment
-
-
Gumetina se zezao sa ovim problemom,ali je odustao iz svima dobro poznatih razloga-ubacio je drugi motor.Fora je da ubacis te brizgaljke za ulje u uljni kanal koji prolazi kroz blok a pored cilindara.Imas varijantu da ih srafis u blok kao one gore na slici,ili mozda da nabavis od Reno-a 1.9d (novijeg) brizgaljke koje se samo nabiju na tesno u rupu od bloka.Te su za jednokratnu upotrebu.Narvno,obrati paznju i na klipove koji moraju da imaju prilagodjen svoj donji deo da ne bi odcvikali te brizgaljke.
Comment
-
-
SAAB Workshop Information Systm - WIS
Fali ti posle TIS, neka pretplata od oko 1500? godisnje i TECH II josh bar toliko i spreman siAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Nema potrebe betonirati blok, izdrzace 200ks bez problema.
Postoje kvalitetni klipovi za 2.0 turbo. Mogu da se nadju polovni sigurno, mozda i novi. Ja bih isao na to... Mada me niko nije pitao...
Zasto 1.6? Kako cete reprogramirati ecu?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
All: Tema je matora kao i Cannon.Ovo je bilo jedno razmatranje pomeranja granica na 1.6 motoru od strane xy lica, a pre ulaska u eventualnu kupovinu, dakle klasichan Case Study na Cannonu. Poshto je sve razjashnjeno a interes za projekat ne postoji, bacam temu pod kljuch.
Locked.
Ako bude nekog ozbiljnog interesa da se tema odkljucha:
Comment
-
Comment