Sta mislimo? Mislim da bi ti se lepo uklopilo pod haubu Ne znam u cemu je dilema, imas resenje za single turbo...pretpostavljam da bi morao eventualno akumulator da relociras, ali...zasto ne?
The difference between men and boys is the price of their toys
Saab 2.8 turbo tj novi aero koristi samo 3 cilindra za pokretanje turbine a ona napaja svih 6 cilindara... javi ce se boost da kaze o kojoj je rec turbini.
ali tih 280 ks duva tek na 1,1 bara... a i ima naksimalni obrtni isti veoma nisko u obrtajima...
Jok, tri guraju pola turbinskog kola a druga 3 drugu polovinu na 180 stepeni. Twin scrul je Mitsu TD04-15TK
I ima 280ks na 0,65 bara .
====================
SAAB 9-5 3,0 T je asimetricno napajanje turba bez WG i bez navodjenja pritiska.
3 cilindra dvaju chisto van, a 3 komada pumpaju kroz turbinu bez WG kontrole i ta snabdeva svih 6 sa pritiskom.
==========================
Miki
Kad uzmem malo vremena veceras, proci cu kroz opcije, a ti kazi ocu da mi se motor ponasa tako i teko od toliko i toliko do toliko i toliko obrtaja.
Ocu kad stisnem gas da ceka ili necu da cekam.
Eto, toliko malo se trazi od tebe.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
e sada zekis i ti boost
ovako malo sam ja komplikovaniji tip,nisam bas ko sale ali ajd..
preduslovi:250-300 konja na motoru
nista preko 1 bar pritiska
hocu da ga normalno po gradu vozim bez nekog veceg uticaja turba do nekih 3500-4000 obrtaja(radi samog produzenja veka transmisiji tj.menjacu-treca brzina dokazano lose odradjena )
turbo startuje preko 3500-4000 obrtaja treba da vuce do bar 7000 o min..
e sada podaci koje ja imam o motoru
kompresioni odnos 9.2:1
do 3,4 mozda i 5 psi ECU moze da popegla mape i da dovoljno goriva
sa samo 7-9 psi se snaga motora nalazi u ovim granicama koje sam ja postavio(ovo su mi sve podaci od drugih koji su radili isti motor)
stock motor trpi mnogo,ali ne i menjac
eto to su moji preduslovi.. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0161960535
evo ga kit+400 dolara posiljka sa avionom
e sada sa ovim t3t4 turbinama nemam bas nikakvog iskustva pa bi mi malo pomoglo i neko savetovanje ...inace ako je losa ja bih porucio kit pa gledao neki drugi turbo ,vazno je samo da se krene..
sale od samo izduvne grane nema nista nece da je salju za evropu
imao sam forda probas sa V6 2.5 motorom sa gore slike postavljene , takodje sam na njega nabacio turbo kit koi je moj drugar sam odradio , ustvari odradio je sve cevi za auspuh ...
sto se tice motora , motor kao motor je odlican , sa izmenom pumpe za gorivo , regulatorom za pritisak goriva i sa injectorima od mazde milenije supercharger mozes ga terati na 280 konja bez ikakvih problem i to mu je neki limit preko te snage pocinju problemi , u tom rasponu snage nejveci problem je menjac , 3 brzina odlaci , u prvoj brzini previse proklizavanja , onda turbo nemoze da drzi boost dugo , drzi ga jako kratko , jeste da taj motor moze da se vrti do 8000 RPM ali nemoze boost da zadrzava , najveci problem su cevi auspuha , i grejanje motora radi samih duzina cevi koje dolaze do auspuha ... i prerada nije ni malo laka , previse komplikacija zato sam i ja sve skinuo , jer stvarno ima previse posla , vise se isplati uzeti 4 cilindara mazdin originalni turbo motor i ubaciti ga i tako ga doraditi , nego sve raditi na V6 motoru ...
u tome i jeste stvar..xedos9 nije niko odradio..
boost
imas slike na mojoj temi o starom xedosu i tamo imas vecinu fotki..
to sto si ti naveo kao konfiguraciju je i moj plan i cilj..znaci od 3000-4000 obrtaja pa do nekih 7000 je motor pod boost-om..
pumpa je 160 ili 190 lph...za dizne ne znam tacnu protocnost ali sam u potrazi za informacijama...
imam ponudu za haltech ecu ali o njima malo znam pa da vidimo ko moze vise da mi kaze..
ne da nezelim 300hp ,rekoh od 250 do 300...sa 250 mislim da bih bio zadovoljan
ono sto sam ja razmisljao da se odradi da 1,2 nemaju full boost da tek treca dobije pun pritisak..
pokusacu da netu jos da nadjem slikica od klipova na zalost stare slike imam nekompletne zbog pakovanja nove konfiguracije kompa..
kao sto rekoh za pocetak bi mi dosta znacilo da mi nekako iskopate podatke za dizne ...
hvala
edit: http://homepage.ntlworld.com/dorothy.br ... /p_m18.htm
malo infoa..trazim dalje
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
mozete procitati sta je pojacano,uglavnom glave motora su i dalje stock,i radilica normalno sa acl lezajevima..800 konjica i konstantno ucestvuje na trkama gde se vrti 9500 i radi na 2.2 bara boost-a..
I just bought the latest Zoom magazine, which has an article on a VX Commodore Super Sedan race car with a 595kW (800HP) twin turbo 2.5L Mazda KL V6 in it (the same as what is going in my Baja). Now that is a crazy amount of power. The engine lives at RPM's up to 9,500 for entire races, runs 2.2bar of boost, kicks out 800HP, and uses the standard crank. I think that goes to show how well engineered the engine is standard.
mali citat,tek da se vidi da jos neko zna da napravi dobar motor ..
trazim dalje fotke klipova http://www.xtremethings.com/Images/Prod ... tons01.jpg
hmmm
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment