Ako to zaista tako jadno radi, i mora se pribegavati nekakvim specijalnim zahvatima da nateras injektor da radi u rezimu koji apsolutno ne predstavlja problem (tipa 80% DC-a), ja bih ti lepo preporucio da taj Unichip skines sa auta pod hitno, i da koristis nesto sa malo vise "pameti" i malo manje potrebnog "mudrovanja". Da piggyback zahteva poseban modul da bi injektor terao preko 66% DC, meni je neopisivo tupavo, i cisto iznudjivanje novca za nesto sto bi po defaultu morao da radi.
molim podatak za Bosch injektore
Collapse
X
-
Evo naručio sam pumpu, walbro (tj sytec) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123
To je ja mislim tvoja koju si imao jer mi pod sytec izbacuje opet ovu od walbra! Da li znaš na kojem pritisku radi?
I naručio sam 375cc injektore, bosch nove iz usa, manjih nije bilo za te novce (200$) ali bit će ok jer Karlovački RC sa kompresorom i 300ks ima 440cc i radi najnormalnije sa unichipom.
Comment
-
-
ja narucio 315cc injektore pa me zanima pumpa. tvornicka je max 2 bara a treba mi recimo 6-7 bara.. jel ima netko preporuku ili link koju da ubodem (honda crx jel).....
btw tvoja ima specifikacije koju upravo gledam:
HP Rating: Up to 500hp
Design: Intank
Flow: 255LPH High Pressure
Minimum Voltage: 12V
Operating Pressure: 35-100psi
Part Number: GSS341 w/ 400-967 Installation Kit
Installation Kit Included: YES"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Ono što mene još zanima je kako ona regulira tlak budući je zamjena za serijsku i ide u rezervoar i da li radi na serijskom tlaku ili diže tlak po potrebi ako je velika potrošnja benzina? Ako je uvijek 3 bara (što nebi rekao al da bar je), onda mogu remapirat auto sa ovim novim injektorim kad stignu i kad stigne pumpa onda nju stavim, jer na knap sam sa vremenom tj gužva je na dynu, svi se zadnji čad sjetili mapirat aute a 402 u Velikoj Gorici je za 2 tjedna
Comment
-
-
TUNERC- automehanika, remapiranje i dyno
kuzim da dize tlak po potrebi, ali max se izvlaci remapiranjem. sto ima novo na hrawebu. ja zaboravio password...starim"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
ma budem nazvao milija da mi (opet) resetira account.....u stvari necem ic vise tam. nis pametno od informacija ne mozes pokupit na hrawebu. sam nalja-tjuning...."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Mozes da kupish spravicu sa kojom povecavas voltazu na pumpi i samim tim ona upumpava vishe goriva, mozesh da shtelujesh u zavisnosti od obrtaja (atmosferni motor) ili nadpritiska (kada je u pitanju turbo motor) i rucno podeshavash voltazu. Tako mozes da dodash do 50% vishe goriva.Boost or bust...
Comment
-
-
@Mario
Ta pumpa je zamena za standardnu (doduse vrlo maaaalo je sira pa ce biti malkice budzenja oko uklapanja u standardni nosac, ali nista strasno), i daje uvek 3 bara, nema potrebe da bilo sta pipas ili cackas oko dizanja pritiska ili voltaze, meni je ta pumpa davala dovoljno goriva za preko 300KS, ne verujem da ce ti trebati vise od toga.
Comment
-
Comment