Pretvaranje Alfe 75 1.6 carbs u 2.0 Twin Spark

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sira
    CBC Senator XXL
    • 03.12.2004
    • 322
    • Split

Davac signala za obrtomer se kaci na beli kabl sto ide sa bobine.
    Znam ali mi nešto ne radi?

Gde ti se nalazi ploca za plin, tj. ako si je stavio. Stavi neki filter kao znas i umes, prebaci akumulator na drugu stranu ako mozes i stavi fabricki filter,samo nemoj da vozis bez filtera.
    Ploča? Misliš li na isparivač koji je desno kad gledaš od sprijeda ili na mixer koji još nije postavljen?
    Akumulator ide prekosutra na drugu stranu, sad su tamo bobine
    Trenutno jedna krpa imitira filter, učvrščena plastičnim vezicama, ići će tvornički filter jer za plin ne odgovaraju nikakve gljive i slično.

Prebaci i kocnice i torzije sa TS, ako vec nisi. Verovatno ce auto biti previse mek,( meni je mek i fabricki TS), a kocnice :-), pa to ti sigurno treba.
    Kočnice će ići sigurno (prednje, stražnje su iste) a umijesto jačih torzija će ići paralelno coiloveri ali to tek na jesen kad se skupi nešto para.
    http://forums.cjb.net/alfa75.html

Comment

• Lorenco
      CBC Član
      • 26.05.2005
      • 62
      • Beograd

Joj, coiloveri, e da mi je strug da ih napravim odmah sada odmah.

Za obrtomer, samo da pregledas instalaciju, voleo bih da mogu nesto vise da ti kazem.

Bilo mi je sumnjivo vidim da nema mixera. Inace, kod mene se mixer nalazi ispred protokomera, svi kazi da tako mora, pitam zasto, kazu drugacije ne moze.
      Filter, pa i ne mora bude tu da bi plin radio. Meni su malo fuserisali kad su instalirali i poklopac od filtera je odsetao napred i vazduh je mogao direktno da ulazi. Isao je na plin sasvim dobro, zapravo jedina stvar po kojoj sam provalio sta se desilo je divan zvuk koji je motor pravio kad se doda gas. Ozbiljno, tako je lep zvuk da bih odma skinuo filter da je to ok. Verovatno i ti to slusas posto krpa radi posao. Jel' dobro radi posao krpa? da i ja stavim
      Alfa Romeo is not merely a maker of automobiles : it truly is something more than a conventionally built car. It is a kind of affliction, an enthusiasm for a means of transport.
      Orazio Satta

Comment

Working...
      X