Mass uvozi Eibach a Dinara Koni mada i jedni i drugi su u krv skupi. moj savet ti je da pogledas sta ima na ebayu i da preko transportera to porucis. ne moras da dajes ne znam koje pare za renomiranu marku. na ebayu imas ne toliko poznate firme koje su znatno jeftinije a rade isti poso pogotovo sto je mator auto u pitanju koga kapiramn neces voziti doveka a pare koje budes sunuo u njega nikad neces moci da izvuces, moje predlog ti je recimo Weitec. svapska firma ne toliko poznatia kod nas ali kada su meni stigle opruge vrlo prijatno sam se iznenadio kako to sve izgleda. opruge za audi sam tada platio 3x jeftinije nego sto su bile ovde sa sve postarinom. upravo planiram da za bemvea porucim stelujuci set.
Hvala ti Zverko. Weitec mi izgleda ok, to je ono shto trazim, samo nisam nashao na njihovom sajtu neki katalog ili cenovnik pa da mogu da uporedim sa ovim ovde ako neshto nadjem.
Ako su jeftiniji kao shto kazes nema potrebe za Konijevim ili neki drugim poznatijim proizvodjacima...verujem da je i ovo kvalitet.
Iabcice ti gomilu shtelujucih amorta.Imash raznih pa biraj,a onda kontaktiraj Sandokana (na ovom je forumu) pa mozhesh preko njega da poruchish.Komplet tako nekih amorta te nece izaci vishe od 400 evra i to da uzmesh jedne od skupljih.Imash i H&R i Koni i KW ali oni su po 600-700 evra polovni.
skroz ok cena, zovi odma coeka. negooo, ima katalog na sajtu samo malo prodzaraj a ako nema cenovnik postoji mail adresa pa lepo das siftu i pitas koko repa. izdogovaras se sa sndokanom ili transporterom (ista firma) da ti to oni plate i uvezu i to je to. btw, ne moras da se otvaras sad za gevinde mozes da uzmes obican sport set. negooo sad nesto razmisljam a sto ti lepo ne nadjes na nekom otpadu GTI set. nece te izci vise od 100e naravno ako su dobri mada koliko se secam imao sam gnojfa GTI sa ko zna koliko predjenih km amorti su bili ko da su juce stavljeni a primera radi kani je do skoro prodavao koni uloske ali izduvane tako daaa toliko o kvalitetu tj trajnosti.
U Centru Boban prodaju italijanski Simoni racing. Ja kupio opruge za Punta, i zadovoljan sam. Prodaju i komplete (amortizeri + opruge), ali mislim da mora da se naruci. Raspitaj se, pa vidi sta ti se isplati... Meni se Punto sasvim lepo ponasa sa sportskim oprugama i obicnim, uljnim amortizerima. Za niskobudzetno resenje mislim da je ovo najbolje, jer ces amortizere svejedno morati da menjas u nekom trenutku, a opruga je vecna (sad ce neko da kaze kako je promenio toliko i toliko opruga na ne znam kojim kolima, al' cinjenica je da je lakse odvaliti tocak, nego polomiti oprugu - ja prob'o...)
(\__/)
(='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
. negooo sad nesto razmisljam a sto ti lepo ne nadjes na nekom otpadu GTI set. nece te izci vise od 100e
Zverko pa ja vozim GTI sa fabrickim setom, na koji set ti mislish?
Da li golf II GTI 16v nosi neshto krace opruge od GTI 8v?
Drugar je na svog GTI stavio opruge od GTI 16v i spustio ga do panja,ne mozes prst da stavish izmedju ruba i tocka...
I to je nashao na otpadu za smeshne pare, neshto 30-40 e.
E sad on ne zna da li su to fabricke...kaze da su crvene...
Pikec forum
Chovek je iz Subotice.Inache cena je manje vishe korektna, ne znam koji model shtelujucih weitec i koliko su preshle shto je bitno.Ako nisu mnogo vozhene cena je ok skroz.Mada iskreno polovne ne bi bash uzimao jer nikad ne znash.Razmisli u sv sl imash dosta opcija
A koni oni shto sam prodavao su ko zna kolko preshle, poshto ih je cocolo stavio polovne bem li ga
e zoki izvini ja sam skroz zabagovo i istripovo se da je obican golf u pitanju, da me pita covek zasto, ne znam
u svakom slucaju najbezbolnija opcija ti je ebay ili direktno weitec u saradnji sa transporterom/sandokanom.
ako se odlucis za varijantu centar boban izacice ti na nos posto je veoma mali broj ljudi koji je dobio nesto sto je kod njih porucio a i taj sto je dobio naceko se za medalju. nego batali stelujuci set, duplo je skuplji a cisto sumnjam da ces kad jednom namestis da akas alu i da stelujes posto ti trebaju vagice trnde mrnde. evo pitaj kanija koliko puta je menjao setup od kad je stavio "federe". uzmes lepo sport kit, on je obicno -35mm i bog da te vidi.
ja sam se ovih dana raspitivao za opruge za svoj auto i mogu ti reci da je zacudjujuce da je gang-land dao najpovoljniju cenu! Oni isporucuju stvari iz rieger-ovog online kataloga...http://www.rieger-tuning.de/. Pogledaj u tom katalogu prozivodjace kao sto su AP i Weitec... (gang land uzima +20% na cenu u katalogu)
Izvinjavam se što podižem temu "iz mrtvih", ali me zanima da li još neko, osim GL-a, uvozi Weitec opruge u Srbiji?! Pitam zato što bi mi trebao jedan set, ali uz plaćanje preko računa...
Comment