1.3=>1.5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • El.Presidente
    CBC Član
    • 13.10.2008
    • 12
    • Kragujevac

1.3=>1.5

Hteo bih do leta da napravim neku ultimate street trkalicu od one moje batare, a posto mi cuti 1.3fiatov dole u podrumu hteo sam da podignem zapreminu na 1.5. Dakle. Znam da trebal sl:
    1.klipnjace od peugeota 204 koja im je visina,duzina kako god?
    2.znam da ide radilica 63,9 ili 67,4 ali od cega je ta radilica?

E a ne znam da li idu klipovi moji standardni ili se i oni menjaju? I naleteo sam na interesantan podatak da mogu klipovi od
    wv bube (cini mi se) 1.6 kovani i trazio sam nesto po netu (postoje ti kovani klipovi ali oni su 87 i kostaju novi oko 300eu) ali imaju veliku kompresionu visinu (ne znam sta to znaci tako sam ja cuo). Da li bi neko mogao da mi pojasni da li to moze ili ne? i da li mi treba jos nesto osim toga i sta?

pozzz
  • Manfred
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2007
    • 905
    • Beograd

ti u stvari ne znas sta hoces...

koja je svrha cele price? podizanje kubikaze radi cega?

Comment

• El.Presidente
      CBC Član
      • 13.10.2008
      • 12
      • Kragujevac

Ne razumem shta ti nije jasno? Hocu da podignem kubikazu sa 1.3 na 1.5 i pitao sam za gore navedene delove, od cega su, tipa radilica i da li klipovi ostaju moji ili se i oni menjaju?

pozzz

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

67,4 ti je od 1.6 motora
        ova manjeg hoda od 1.5 mozda 1.4

Tvoji klipovi, cemu kovani od bube?
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• El.Presidente
          CBC Član
          • 13.10.2008
          • 12
          • Kragujevac

@M-power
          Hvala

Pa to sam cuo negde da je to neko radio kao imaju vecu kompresionu visinu.
          U principu ja se ne razumem toliko u mehaniku ali posto mi drugar radi na auto-otpadu mogu da pribavljam delove za mnogo manje para ili za dz pa me konkretno interesuje od kog motora da trazim koji deo da bih na leto mogao sve to da dam nekom majstoru i da mi napakuje kvalitetan motor.

pozzz

Comment

• Misko M
            CBC Senator XXL
            • 17.03.2007
            • 652
            • BG Vozdovac

...pa ako hoces egzibicije sa klipovima nadji Mahle mundial, oni imaju povecani kompresioni odnos, dodatne rupe za podmazivanje i ojacanu celicnu mrezu u klipu !!!
            ...isti je klip za 1.3 i 1.5 koliko me secanje drzi, mislim na precnike i visinu od bolcna do cela !

Comment

• El.Presidente
              CBC Član
              • 13.10.2008
              • 12
              • Kragujevac

U da dobro si me podsetio za mondijale, moracu njih da potrazim. Jel znas mozda kolika im je cena, cisto okvirno?

Comment

• Misko M
                CBC Senator XXL
                • 17.03.2007
                • 652
                • BG Vozdovac

...najskuplji od sve dece !!!
                ...bili nekad oko 400-450dm recimo da j to sad u eu mozda malo manje !

Comment

• El.Presidente
                  CBC Član
                  • 13.10.2008
                  • 12
                  • Kragujevac

uf cak toliko?
                  Ja sad vozim 1.1 sa mondijalima ali sam ih nasao ultra jeftino cca za nekih 150 budjona. I to me ukakilo, jednom trkacu trebale pare pa mi ortak javio i tako sam se nasao u pravo vreme i uzeo od njega. Ekstra su

Comment

Working...
                  X