Hteo bih do leta da napravim neku ultimate street trkalicu od one moje batare, a posto mi cuti 1.3fiatov dole u podrumu hteo sam da podignem zapreminu na 1.5. Dakle. Znam da trebal sl:
1.klipnjace od peugeota 204 koja im je visina,duzina kako god?
2.znam da ide radilica 63,9 ili 67,4 ali od cega je ta radilica?
E a ne znam da li idu klipovi moji standardni ili se i oni menjaju? I naleteo sam na interesantan podatak da mogu klipovi od
wv bube (cini mi se) 1.6 kovani i trazio sam nesto po netu (postoje ti kovani klipovi ali oni su 87 i kostaju novi oko 300eu) ali imaju veliku kompresionu visinu (ne znam sta to znaci tako sam ja cuo). Da li bi neko mogao da mi pojasni da li to moze ili ne? i da li mi treba jos nesto osim toga i sta?
pozzz
1.klipnjace od peugeota 204 koja im je visina,duzina kako god?
2.znam da ide radilica 63,9 ili 67,4 ali od cega je ta radilica?
E a ne znam da li idu klipovi moji standardni ili se i oni menjaju? I naleteo sam na interesantan podatak da mogu klipovi od
wv bube (cini mi se) 1.6 kovani i trazio sam nesto po netu (postoje ti kovani klipovi ali oni su 87 i kostaju novi oko 300eu) ali imaju veliku kompresionu visinu (ne znam sta to znaci tako sam ja cuo). Da li bi neko mogao da mi pojasni da li to moze ili ne? i da li mi treba jos nesto osim toga i sta?
pozzz
Comment