A zar nije lakse i jeftinije kupiti ceo 2.8 motor. I tvoj blok razbusis i neko ti samo prepakuje. Ko uopste moze da razbusi blok na odgovarajuce mere, da posle nemas problema sa trosenjem ulja i sl.
Pa to je to, ili ceo motor ili samo delovi, ne pravim pitanje. A kapiram da ako se motor razbusi po merama klipova, nema da brinem, valjda i karike nesto rade
I ima li sta novo? Jesi dosao do cena pojedinacno koliko bi te kostao ovaj sport? Koliko inace kosta m50b20 blok da se ocarini i da se razbusi na 84mm? Da li ovo razbusivanje ostavlja posledica po taj blok u smislu trajnosti? U prevodu hoce li to da radi posao i da traje dovoljno dugo? Interesuje me cifra koja je potrebna kad vec u autu imas 2.8 ili 2.5 motor i samo hoces da odradis swap bloka na m50b20 zbog registracije? Sta bi u tom slucaju trebalo preventivno zameniti posto se vec otvara motor i koje su cifre u pitanju? Da li i u slucaju m54 motora mozes da odradis samo zamenu bloka na m50? Da li ovi m52(m54) motori zahtevaju neki specijalni alat ili svaki bolji majstor moze odraditi swap?
I ima li sta novo? NE. Jesi dosao do cena pojedinacno koliko bi te kostao ovaj sport? JOS NE.Koliko inace kosta m50b20 blok da se ocarini i da se razbusi na 84mm? NE ZANIMA ME KOLIKO JE, VEC GA IMAM U AUTU (ali mislim da za 230evra carine motor od a do š). Da li ovo razbusivanje ostavlja posledica po taj blok u smislu trajnosti? NE U prevodu hoce li to da radi posao i da traje dovoljno dugo? BEZ SUMNJE. Interesuje me cifra koja je potrebna kad vec u autu imas 2.8 ili 2.5 motor i samo hoces da odradis swap bloka na m50b20 zbog registracije?NE RAZUMEM, DA SMANJIS KUBIKAZU? TO GARANT NIKO U SVETU NIJE RADIO Sta bi u tom slucaju trebalo preventivno zameniti posto se vec otvara motor i koje su cifre u pitanju? NE ZNAM Da li i u slucaju m54 motora mozes da odradis samo zamenu bloka na m50? MISLIM DA NIJE OVAKO PROSTO Da li ovi m52(m54) motori zahtevaju neki specijalni alat ili svaki bolji majstor moze odraditi swap? DA I VEROVATNO, SNALAZLJIVI SU LJUDI
Ovako mi bilo najprostije da odgovorim...ali nadam se da cu obih dana imati vise informacija sta i kako
Comment