V8 ili V12 nemaju ama bas nikakve poente u kockici. Na stranu to sto su teski, i sto ti motori koji mogu da se nadju i nemaju neku preteranu snagu (bilo koji M bi bio bolji i laksi), ali tom varijantom opet gubim 4wd. A to nece ici.
The difference between men and boys is the price of their toys
taj ix glogi sto smo gledali je sa 4 vrata,ne znam dal ga je prodao...auto je dosta solidan,spolja ima malo rdje ali nista extra i malo je chuknut od napred,ali nisu razbijeni ni farovi ni nista...
u sushtini ako budes stavljao drugi motor,kostace te brdo para da namestish ponovo 4wd
ja sam hteo da kupim taj ix ali kad sam chuo koliko para treba da se napravi da bude samo zadnji pogon odustao sam...
njemu polu osovine prednje idu iz kartera i kad ga drapash i njakash,riknjavaaju mu homokinetichki zglobovi
ja mislim da ti je najbolje da uzmesh taj motor i doradish,tu moze mnogo toga da se uradi i moze jako lepo da ide,recimo moze da se stavi turbina sa tds-a uz jako male prepravke sve zajedno sa usnisnom granom od tds-a,ali to povlachi obradu klipova i sve dalje sto sledi...
kad sve to upasujesh sa drugom bregastom i chipom,moze da se izvuche i preko 300 konja...
ja i ne gotivim taj ix nesto posebno u sushtini on je samo 30% napred ali nema veze...nekako mi tromiji mnogo u odnosu na obican 325i
ja sebi trazim M5 motor 3.8,ne znam da li je fabrika i da li ce ikad napraviti tako dobar motor,samo mi je zao ovog postojeceg jer je extra dobar,tako da kad bude poceo da pravi probleme leti napolje...
ideja ti je odlicna,i mislim da ce napraviti jako dobar auto,ali da ce koshtati malo para to bash ne verujem
Ajde dosta. Ne moze.
Daj da gledamo sta bi radili sa onime sto moze a da ostanemo na 4 pogonu. Sto znaci mali sestak tuning. On ima nesto posebno. ZVUK
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Nja, svako jase ono sto ima , pa ni tvoj FWD ne donosi pobedu protiv jednog RWD na palicu pa ga jases jel?
E a za tebe imamo ponudu taman da se posle skupa oprobas na nasem nocnom dragu sa, sa, sa....ima ih dosta
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Iskreno da ti kazem,nisam pristalica turbo motora....
ja u moj auto mogu da sednem i da ga drzim 200 km/h non stop do dortmunda ako treba....sumnjam da bi mu nesto falilo,dok turbo....hmmmmmm ja mislim da bi se turbina maaaaaaaaaaalo pregrejala a?
Momci i devojke, da malo razjasnim stvari, ono sto MOZE da se uradi je da se ubaci motor kome pasuje menjac sa ix-a, a koliko znam najjaci od tih motora vec imam unutra. Znaci, kako ja to gledam, bice da ce morati da se nadrndava ovaj postojeci. Znaci, ili klasican tuning, ili turbina ili NoS.
Ili sve to zajedno
The difference between men and boys is the price of their toys
Nisam specijalista za BMW ali mislim da je zvono menjaca od M i od 325 isto zato sto je za pravljenje M uzimana 325. Znaci da bi menjac trebao da pasuje ili maksimum da se uradi adapter + komplet korpe,kvacila,druk-lagera.
Comment