Počeo sam sa skidanjem motora na XM uz kao što znate auto je totalno zaribao, odnosno ostao je bez ulja.
XM pucanje bloka rasplet
Collapse
X
-
E sad da bih lakše sklopio motor odlučio sam da slikam sve faze rasklapanja:
http://img379.imageshack.us/my.php?imag ... 0537jj.jpg
-
-
I gle čuda pukao mi je blok:
Comment
-
-
Da napomenem da mi je anlaser bio pun ulja užas
Comment
-
-
Usisna grana se pola sata cedila od ulja pogledajte našta to liči, brizgaljke su skroz zauljene:
Ostaje mi da vidim šta sad i odakle da počnem...
Comment
-
-
Pa sad je sve lako objasnjivo. Prvo je ostao bez ulja pa je onda prolupao i produvao, posledica je usis pun ulja
P.S. Imao sam ja i vecih pehova sa citroenima pa ih jos uvek vozim
Comment
-
-
Anlaser se kaci na menjac a ne na blok tako da sumnjam da je posledica teskog anlasovanja??? Jedino sto mi je cudno je da i pored toliko ulja u usisu nije imao nikakav dim na izduvu???
Comment
-
-
Vozi se na plin vec 3 godine i nije bilo nikakvih problema u vidu detonacija i sl. samo problemi sa ler gasom. Kad razmislim nikad ni jedna detonacija
Comment
-
-
Svi koji poznaju XM 2.0i motor kazu mi da je doslo do nekog hidraulicnog udara? Pa je zbog toga pukao blok. Sada sam u fazi pretrage za drugim blokom ali pitanje je da li ce se ista stvar ponoviti odnosno sta je uticalo na to da pukne blok?
Comment
-
-
Comment
-
-
Pa ako si ga vozio na benzin, znaci da rade
, ali ako hoces da ih ocistis to je vec druga prica. Treba ti signal generator koji ce davati impuls brizgaljkama (da otvaraju i zatvaraju) dok su potopljene u tecnost za pranje (ali samo donji deo brizgaljke, ne cela). Neki to rade i u ultrazvucnoj kadici ali ako je nemas ne mora.
Comment
-

Comment