Počeo sam sa skidanjem motora na XM uz kao što znate auto je totalno zaribao, odnosno ostao je bez ulja.
XM pucanje bloka rasplet
Collapse
X
-
E sad da bih lakše sklopio motor odlučio sam da slikam sve faze rasklapanja:
http://img379.imageshack.us/my.php?imag ... 0537jj.jpg
-
-
I gle čuda pukao mi je blok:
Comment
-
-
Da napomenem da mi je anlaser bio pun ulja užas
Comment
-
-
Usisna grana se pola sata cedila od ulja pogledajte našta to liči, brizgaljke su skroz zauljene:
Ostaje mi da vidim šta sad i odakle da počnem...
Comment
-
-
Pa sad je sve lako objasnjivo. Prvo je ostao bez ulja pa je onda prolupao i produvao, posledica je usis pun ulja
P.S. Imao sam ja i vecih pehova sa citroenima pa ih jos uvek vozim
Comment
-
-
Anlaser se kaci na menjac a ne na blok tako da sumnjam da je posledica teskog anlasovanja??? Jedino sto mi je cudno je da i pored toliko ulja u usisu nije imao nikakav dim na izduvu???
Comment
-
-
Vozi se na plin vec 3 godine i nije bilo nikakvih problema u vidu detonacija i sl. samo problemi sa ler gasom. Kad razmislim nikad ni jedna detonacija
Comment
-
-
Svi koji poznaju XM 2.0i motor kazu mi da je doslo do nekog hidraulicnog udara? Pa je zbog toga pukao blok. Sada sam u fazi pretrage za drugim blokom ali pitanje je da li ce se ista stvar ponoviti odnosno sta je uticalo na to da pukne blok?
Comment
-
-
Comment
-
-
Pa ako si ga vozio na benzin, znaci da rade, ali ako hoces da ih ocistis to je vec druga prica. Treba ti signal generator koji ce davati impuls brizgaljkama (da otvaraju i zatvaraju) dok su potopljene u tecnost za pranje (ali samo donji deo brizgaljke, ne cela). Neki to rade i u ultrazvucnoj kadici ali ako je nemas ne mora.
Comment
-
Comment