...pa to i ja znam...nego mozda su ih ovi nasi unapredili kao kod 120mm klipnjaca...
...a da vam ispricam kakva mi se hvaraija sad desila...sedim u sobi i dolazi burazer i kaze curi ti ulje na autu...ja kazem nema sanse...sta nema sanse, eno sve mi iscurelo...ja izletim kad pogledam ono solidna barica ispod auta...e do ku**a...savijem se, gledam...negde sa zadnje strane motora al ne mogu da provalim gde...i provalim da je tu negde izmedju motora i menjaca...ja pipnem ono ulje sto iscurelo a ono ko novo majku mu...
...nista, posto treba burazer hitno da ide ja ajd da proverim koliko ima u motoru i uzmem krpicu iz rezervnog tocka (kod yuga ispod haube)...a ona sva natopljena...
...
...kad ono bila mi i kantica sa uljem tu pa se odvila i slilo se ulje kroz rezevni tocak preko motora i menjaca pa sve pos auto...
...jedna havarija sa izbegnutim katastrofalnim ishodom...
...a da vam ispricam kakva mi se hvaraija sad desila...sedim u sobi i dolazi burazer i kaze curi ti ulje na autu...ja kazem nema sanse...sta nema sanse, eno sve mi iscurelo...ja izletim kad pogledam ono solidna barica ispod auta...e do ku**a...savijem se, gledam...negde sa zadnje strane motora al ne mogu da provalim gde...i provalim da je tu negde izmedju motora i menjaca...ja pipnem ono ulje sto iscurelo a ono ko novo majku mu...

...jedna havarija sa izbegnutim katastrofalnim ishodom...

Comment