...pa to i ja znam...nego mozda su ih ovi nasi unapredili kao kod 120mm klipnjaca...
...a da vam ispricam kakva mi se hvaraija sad desila...sedim u sobi i dolazi burazer i kaze curi ti ulje na autu...ja kazem nema sanse...sta nema sanse, eno sve mi iscurelo...ja izletim kad pogledam ono solidna barica ispod auta...e do ku**a...savijem se, gledam...negde sa zadnje strane motora al ne mogu da provalim gde...i provalim da je tu negde izmedju motora i menjaca...ja pipnem ono ulje sto iscurelo a ono ko novo majku mu...
...nista, posto treba burazer hitno da ide ja ajd da proverim koliko ima u motoru i uzmem krpicu iz rezervnog tocka (kod yuga ispod haube)...a ona sva natopljena...
...
...kad ono bila mi i kantica sa uljem tu pa se odvila i slilo se ulje kroz rezevni tocak preko motora i menjaca pa sve pos auto...
...jedna havarija sa izbegnutim katastrofalnim ishodom...
...a da vam ispricam kakva mi se hvaraija sad desila...sedim u sobi i dolazi burazer i kaze curi ti ulje na autu...ja kazem nema sanse...sta nema sanse, eno sve mi iscurelo...ja izletim kad pogledam ono solidna barica ispod auta...e do ku**a...savijem se, gledam...negde sa zadnje strane motora al ne mogu da provalim gde...i provalim da je tu negde izmedju motora i menjaca...ja pipnem ono ulje sto iscurelo a ono ko novo majku mu...
...jedna havarija sa izbegnutim katastrofalnim ishodom...
.Ali mi nije jasno odakle je iscurelo,a napolju mrak pa ne vidim ni kurxx.I ujutru vidim da mi je sama od sebe pukla manzetna do menjaca (stari tip) na levoj poluosovini,pocepala se sa donje strane tako da je iscurelo dosta ulja,a auto je bio i nagnut na tu stranu pa je iscurelo jos vise ulja,tako da sam imao havariju od oko 100din 

Comment