Probali su juche Mithbustersi na Discovery-ju
i uspeli su da pogorshaju potroshnju.
aceton u benzin (bud-alaština) a etanol?
Collapse
X
-
I dobro...je li ko probao sa tim acetonom?...čist aceton ima u apotekama i može da se kupi i šleperska količina.....a i mislim ta količina...smešno....bez da uvredim ikoga na ovom forumu ali da li je ko vozio trke?.. i jel ste videli šta se sve od dozvoljenih i nedozvoljenih sredstava sipa u benzin?...iz te perspektive ova priča o acetonu izgleda smešna...pozz,Vidan KV!
Comment
-
-
-
Evo vam link na kome se ljudi bave slicnim problemima
Peugeot 205GT '89.
Comment
-
-
Bavio se i Cannon aditivima, sve shto je potrebno nalazi se pod opcijom search tj trazi.

Comment
-
-
kod mene u klubu ovi sa hondama su prabali aceton i alkohol ne znam tacno u kojem sastavu i umjeru samo znam da su isli strasno ali znam da ima veze sto je kanister sa gorivom uvijek u ledu.
Ja u kadetta to ne sipam hvala im imam osjecaj da honde idu bolje i na dim od cigare
opelteam bih
Comment
-
-
kolko se ja secam ni jedan dodatka gorivu ne sluzi da smanji potrosnju vec da poboljsa sagorevanje ili da smanji detonacije tj poveca oktansku vrednost. u benzin za trkacke automobile se ne sipa nista vec se koristi visokooktansko gorivo 100oct +.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Lako je njima, oni su ljudi, sta sa nama vevericama da radimo??Originally posted by demios
Comment
-
-
ja sada na tom linku procitah da je bolje da se gorivo ugreje pred samo ubrizgavanje?cek malo nije li to obrnuto ili sam ja nesto permutovao?"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Moj jedan prijatelj je jednom sipao u BMW pola kanistera antifriza (nerazblaženog) ja gledam i pitam ga: Kakvo ti je to gorivo tako zeleno? Prestao je da sipa ali je otišlo već pola kante.
Šta sad? Vidim ima i kantu s gorivom identičnu očigledno ih je zamenuo,predložim mu da saspe tih deset litara da makar malo razblaži antifriz i da stisne gas do daske.
Znao sam da je na njegovoj bendži dupli dvogrli karburator i da se druga dva grla otvaraju kad ga stisneš do patosa (usput tu nema dizni nego dva konusna šibera,hteo čovek da ga licnuje da smanji potrošnju pa kad je video šta je u karbu samo ga spakovo he,he).
To je i uradio stisnuo ga je do kraja BMW je urlao kao lud.Par sekundi nije bilo ništa a onda se pozadi digla dimna zavesa,BMW je malo zastucao i to je to, proterao je antifriz kao da ga nije ni bilo da nisam prisustvovao ne bi ni ja verovao.
Niko nije savrsen
Comment
-
-
Pola kanistra antifriza za par sekundi??? To troše samo Rusi
Mislim lovačke priče....Ovo je ozbiljan forum da bi neko poverovao da auto ide na antifriz...
Comment
-

Comment