I dobro...je li ko probao sa tim acetonom?...čist aceton ima u apotekama i može da se kupi i šleperska količina.....a i mislim ta količina...smešno....bez da uvredim ikoga na ovom forumu ali da li je ko vozio trke?.. i jel ste videli šta se sve od dozvoljenih i nedozvoljenih sredstava sipa u benzin?...iz te perspektive ova priča o acetonu izgleda smešna...pozz,Vidan KV!
kod mene u klubu ovi sa hondama su prabali aceton i alkohol ne znam tacno u kojem sastavu i umjeru samo znam da su isli strasno ali znam da ima veze sto je kanister sa gorivom uvijek u ledu.
Ja u kadetta to ne sipam hvala im imam osjecaj da honde idu bolje i na dim od cigare
kolko se ja secam ni jedan dodatka gorivu ne sluzi da smanji potrosnju vec da poboljsa sagorevanje ili da smanji detonacije tj poveca oktansku vrednost. u benzin za trkacke automobile se ne sipa nista vec se koristi visokooktansko gorivo 100oct +.
Moj jedan prijatelj je jednom sipao u BMW pola kanistera antifriza (nerazblaženog) ja gledam i pitam ga: Kakvo ti je to gorivo tako zeleno? Prestao je da sipa ali je otišlo već pola kante.
Šta sad? Vidim ima i kantu s gorivom identičnu očigledno ih je zamenuo,predložim mu da saspe tih deset litara da makar malo razblaži antifriz i da stisne gas do daske.
Znao sam da je na njegovoj bendži dupli dvogrli karburator i da se druga dva grla otvaraju kad ga stisneš do patosa (usput tu nema dizni nego dva konusna šibera,hteo čovek da ga licnuje da smanji potrošnju pa kad je video šta je u karbu samo ga spakovo he,he).
To je i uradio stisnuo ga je do kraja BMW je urlao kao lud.Par sekundi nije bilo ništa a onda se pozadi digla dimna zavesa,BMW je malo zastucao i to je to, proterao je antifriz kao da ga nije ni bilo da nisam prisustvovao ne bi ni ja verovao.
Pola kanistra antifriza za par sekundi??? To troše samo Rusi
Mislim lovačke priče....Ovo je ozbiljan forum da bi neko poverovao da auto ide na antifriz...
Comment