Da se razumemo, motor je napravljen da ubija karakterom, voznja je tipa na zivot i smrt, nema kulture ni koliko T-Rex i tako se i ponasha, JEDE
hoces da kazes da nema nikakvu upotrebljivost za "normalnu" voznju? ja sam pazljivo procitao onu stranicu i oni tamo tvde da moze opusteno da se vozi i ovako za uzivanje maltene jos opustenije nego serijski po onom sto tamo pise pa sam u zbunu
jako me zanima da li mu je jedina upotrebljivost da se izadje na neki drag i pokida sve zivo ili moze lepo opusteno da se ide sa njim recimo na put i da to ne bude horror
I jos nesto...hipotetcki kad bi se u njega stavilo nase gorivo da li bi i dalje vazila ova garancija koju oni daju na predjene kilometre performanse i ostalo
A ko je ove sezone imao najvise ks po litru, kolko ja znam HONDA?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment