A joj, ne ide to bas automatski... Svi su oni tu da zarade sto vise, a ne da nam cuvaju auta...
Jos mi je svjez primjer od prije 2 godine iz HR, kada je Auto Klub obavljao tajno uzimanje uzoraka ( Eurodizel i BMB 95 ) na par desetaka najprometnijih pumpi, bilo je tu INA-e, OMV-a, Tifon-a (firma jednog generala, na glasu da uvoze najbolje...)
Uglavnom, sustina je bila ta da je u HR u tom momentu vazio drzavni pravilnik koji je dozvoljavao skoro 10x vecu koncentraciju sumpora od dozvoljenih u EU, kamo svi teze...
INA je imala svoje gorivo, iz rafinerija u Rijeci, i Sisku, gdje je ova ****cka zbog stare tehnologije bila najveca kocnica poostravanju propisa, jer bez ulaganja od nekoliko desetina EUR, ako ne i vise, jednostavno nije bila sposobna da pravi cistije gorivo...
OMV je dovlacio mislim BMB 95 sa zapada i on je bio najcisci na citavom testu, a ED im je bio iz rafinerije kupljene u Rumuniji, i bio je cak i zasumporeniji u prosjeku od svih INA-inih uzoraka dizela...
Tifon je tada imao exkluzivan ugovor o snabdijevanju SFOR/NATO snaga u HR, BiH ( ne znam za sire...) i oni su jedini imali uzorke u skladu sa EU normama...
I INA i OMV su se branili da njihova goriva zadovoljavaju HR norme o cistoci goriva... I bili su u pravu jer je drzava tolerisala npr. 0.4 mg/lit. sumpora, dok su oni imali 0.375-0.389... A sto je EU norma 0.05 nikome ni rijeci... I sto zastupnici auto-kuca ne priznaju garanciju na "otsumporavanje" modernih dizela, koje je kostalo 400-700 EUR u ovlastenim servisima, nikom nista...
Doduse nakon toga se digla tolika frka u javnosti, novinama, televiziji, koju su vjerovatno zastupnici inicirali "dolivanjem ED na vatru", da je cak i drzavni inspektorat, koji je dotad tvrdio da je "sve u skladu s propisima" , prestao da ih brani. A nakon nekoliko mjeseci i jedna i druga firma su sto: prestali da uvoze ED iz Rumunije, sto najavili ulaganje u ekologiju, te osavremenjivanje rafinerije, a sve "za dobrobit zaposlenika, regije, lokalne zajednice, i HR u cjelini...
To sve me vraca na pocetak, ko ce dovoziti ED iz Grcke npr. ako ga lokalno moze kupiti jeftinije, te samim tim zaraditi vise po jedinici kolicine ? Niko ! Naravno ukoliko to lokalno gorivo zadovoljava lokalne propise ( a obicno zadovoljava, jer su propisi pisani po njihovoj narudzbi...)
Dakle, ljepse je i Grku, i Austrijancu, i Srbijancu, i Kinezu, zaraditi po 8 dinara/litru na lokalnom ED, nego 5 din./lit. uvoznog, cistog ... Zasto manja zarada ? Skuplja nabavna cijena, jer se radi o gorivima koja zahtijevaju skuplju proizvodnju zbog skuplje tehnologije, skuplji transport, cim je uvoz ima i neka carina, a tu je i klasicna "ubleha" o "poticanju" domace proizvodnje... Mislim uredu je to poticati, ali na zdravim osnovama, a ne na principu "Zastave" kao nesto sto je samo po sebi "Drzavni interes"...
testirali su ih, Eko Helenik koristi gorivo proizvedeno u Pancevu.
meni je to i logicno, zasto bi uvozili od negde (odakle ?) sto bi svakako bilo skuplje ako nista drugo zbog transportnih troskova koji su po pravilu veliki za dovoz auto cisternama kada su vece kolicine u pitanju.
ni u svetu se obicno na veca trzista ne uvoze derivati iz daljine, logicno je da isto tako rade i kod nas.
mozda za Niski region uvoze iz MK ili Bugarske sto je blize a time i transport jeftiniji.
sam euro dizel domaceg porekla je sasvim ok, koliko god sam do sada mogao da cujem od poznanika koji koriste dizele svakodnevno bez primedbi.
analiza na 2 razlicita mesta ovih uzoraka eruodizela ce pojasniti dodatno da li jeste ili nije u skladu sa predvidjenim normama, i za koliko odstupa.
ono sto mene iznenadjuje je da nije bilo tragova vode ni u jednom uzorku, i to tokom zime a poznavajuci razne balkanske fore za oplemenjivanje na licu mesta odranije.
izgleda da smo ipak prerasli decje bolesti, na srecu.
Comment