Q:Honda S2000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • EfI_77
    CBC Veteran
    • 06.10.2004
    • 113
    • Osijek - Bihac

Hmm moram to vidit. Jednom mi je tip rekao 10/2003 a onda jednom 08/2003. Kad sznam postat ću. U biti imam serijski broj auta. Jel mogu iz njega učitati mjesec ili sam godinu? Jel zna tko gdje mogu naći za S2000 te šifre?
    ... a ja dijete radničko, ne znam što je to tunning show...

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Najbolje ti je nazovi neke prodavnice auto delova za hondu,posto vecinom oni imaju tu bazu podataka koja tebi treba....mozda i ovlasceni servis...

Ali najbolje sacekaj da vidis sta ce da ti kaze onaj lik sa hondafun.hr,posto kaze da ima jaku vezu tamo i moze da sazna sve o autu...
      Power of dreams !!!

Comment

• DELracing
        CBC Veteran
        • 08.04.2005
        • 127
        • BGD

Banja, posto je i moj motor od nikasila

Ford Puma 1.7 16V
        Saab 9-3 1.9 TID

Comment

• EfI_77
          CBC Veteran
          • 06.10.2004
          • 113
          • Osijek - Bihac

pazi pazi

Poštovani,

Navedeni diler "Eurorent" istupio je iz naše prodajno-servisne mreže još
          tjekom 2003 godine, stoga nam nije poznat način održavanja navedenog modela.
          Žuti S2000 prodali smo, među prvim modelima, navedenom dileru, tako da
          možemo samo pretpostaviti da je to taj (ne znamo ništa sigurno bez broja
          šasije).
          Što se održavanja tiće, ulje je proliveno po poklopcu glave jer ga je netko
          nestručan ulijevao. Zvuk, razlozi mogu biti svakojaki, ali sigurno je da
          nešto nije u redu. S2000 trebao bi raditi besprijekorno što se zvukova tiće.
          Da bi te bili sigurni za kupnju S2000, preporučamo vam da se obratite na
          adresu našeg ovlaštenog PSC-a: Radola u Puli koji ima 2005 god. plave boje
          (info na http://www.honda.hr)

Lijepi pozdrav

---------------------
          Pazi, pazi :-) To sam dobio odgovor od ovlaštenih. Pa neka si ja sada mislim. A vidite ovo: "Radim u Ac Integri,a za sivu ne znam ništa,ali imam jednu vani sa manje kilometara od ove kaje bila kod nas za 23000 eura u isto tako dobrom stanju pa ak te zanima nazovi me na 098/xxx xxx pa ti sve kažem o autu i dogovorimo se!!!" Bit će tih S na prodaji ;-

----------------------

Strpljen spašen

EDIT BY "M": Efi sve se ovo moze reci u jednom postu. Postoji opcija edit

Comment

• Lukas
            CBC Veteran
            • 22.10.2004
            • 180
            • Slovenija

Takva kola se ne kupuju na slepo verovanje a pogotovo S2000
            Sad neznam koliko se razumes u kola ali ti je najbolje ako bas nisi strucnkj ili ne primetis neke stavri na kolima odvesti kola na neki drugi hondin servis i tamo ce ti majstori sve da pregladaju do zadnjeg sarafa i za đabaka makar je tako u Sloveniji a i SLo ti je blizu pa vidi ovde i ne kupuj ako nema servisne knjizice u njoj ti mogu na svakom srvisu proveriti istoriju kola.

Comment

• EfI_77
              CBC Veteran
              • 06.10.2004
              • 113
              • Osijek - Bihac

Ne mogu odvesti auto izvan ograde salona. Mogu jedino platiti nekom stručnijem dnevnicu i troškove da dođe pogledati auto. Bojim se da netko nije prčako po pjuteru i da nešto nisu skurili. Ne javlja mi se onaj tip što ima veze u eurorentnu gdje planiram uzeti hondu. No za ovaj zvuk tak sam izgledao našao odgovor. Nešto kao ovo:
              14. When I start off for the first time in the day, my car seems to hit a brick wall. I can't seem to get past about 6000 rpm. What's wrong with my car? HELP! I am freaked out.
              -- You hit the COLD rev-limiter. Honda built this into the car so people like you don't wreck their engines. Why are you trying to make a high performance engine go to redline before the oil and water warms up anyway? You wouldn't like it much if someone kicked you out of a deep sleep and made you run full tilt around the block, would you?

Tako bi to nekako i bilo. Upalili hondu ona malo radila. Trgovac meni govorio da lupim po gasu, ja malo do 3 000 okretaja on kaže slobodno ti njega. Nisam htio jel bio hladan motor. Iako nije moj auto to ne bi nikada uradio. I dok smo mi pričali, gledali, smrzavali se, on je postigao neku temperaturu.. E sad da li je bila radna???

Comment

• urosk
                CBC Član
                • 10.01.2006
                • 36
                • Novi Beograd

Matori a zasto ne vidis da uvezes jednu iz USA gde su cene mnogo povoljnije zbog slabog dolara(u odnosu na euro) ili mozda iz nemacke.

Pogledaj www.autotrader.com

Pozdrav.

Comment

Working...
                X