ja sam negde na netu video celi turbo kit za hondin motor znaci sve ukljuceno kuler,injectori,turbo,hedesi,sve cevi,da ne nabrajam vise ceo turbo setup za 890 usa $$$ + taksa i shiping
sa tim ces sigurno udariti high 13 sekundi
ja sam negde na netu video celi turbo kit za hondin motor znaci sve ukljuceno kuler,injectori,turbo,hedesi,sve cevi,da ne nabrajam vise ceo turbo setup za 890 usa $$$ + taksa i shiping
Nebi da idem u off-topik, ali jesi li mozda video nesto slicno za 3.8L Mustanga?
Da li shalju i sekiru ili bar chekic za modifikaciju ECU jedinice?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
ima necu da kazem da nema ali turbo kitovi se uglavnom krecu od 1500-2000$ .....ko zna shta je to za 800$
Nebi da idem u off-topik, ali jesi li mozda video nesto slicno za 3.8L Mustanga?
nebi ni ja da idem off-topic ali za V6 mustanga je najbolje....Prodati ga i kupit V8
Buraz, nije vredan para. Kad sam ja dobio mog V6 tad je V8 bio oko $7,000 skuplji nego V6 a dobijao si 67 hp vise (193 hp u poredjenju sa 260 hp). Za $7,000 mogu napraviti mog V6 da bude brzi nego i Mustang GT (260 hp) i Mustang Mach 1 (310 hp).
A i nedavno sam uzeo novog pickupa (Ford F-150) tako da novo auto ne dolazi ponovo u obzir za sada.
Comment