Pozdrav svima, planiram da se bavim auto elektronikom po zavrsetku studija, trenutno studiram elektrotehniku. Potrebni su mi svi vasi saveti i misljenja, odakle da ucim programiranje ecu racunara i upravljackih modula na vozilima, koji programi i oprema su mi potrebni za pocetak?
Programiranje ECU i izmena radnih parametara
Collapse
X
-
Za pocetak kreni da ucis teoriju rada motora. Imas stare teme o tome. Nesto je tacno a nesto i nije. Kad sve lepo savladas i uspes da razgranicis sta je tacno a sta pogresno onda mozes da ides dalje. Mozes ti da naucis da programiras ecu ali ako ne znas osnovne principe rada motora i kvalitet delova motora dzabe si se trudio. Ja sm naucio sve note iz muzickog znam da procitam sve besprekorno i da prepravljam ako treba al sam gluv za muziku potpuno. Nemam ni osecaj za ritam pa mi je to znanje potpuno beskorisno.
-
-
Originally posted by Nikola.410 View PostPozdrav svima, planiram da se bavim auto elektronikom po zavrsetku studija, trenutno studiram elektrotehniku. Potrebni su mi svi vasi saveti i misljenja, odakle da ucim programiranje ecu racunara i upravljackih modula na vozilima, koji programi i oprema su mi potrebni za pocetak?
A program svakako možda najbolji jeste Winols....
Comment
-
Comment