Gde si to nasao koja je cena
Oil catch can
Collapse
X
-
Manite se toga, nevalja za TuRbo automobile, oni ****ju uz pomc venturi efekta ispred turbine a ne u usisu!!!!! Usis ili malo kolo je aktivno kad se vozi normalno bez turbo pritiska a tada nema ni produvavanja.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Otiđite na opad i ako nađete koju staru 75-cu TS samo skinite s nje
Comment
-
-
APOGE ne rece ima li kakvog efekta. Pogotovu me zanima ono za dizne, prljaju li se manjeTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Samo jedno pitanjce, da li ce svaki motor (pa i prilicno nov, atmosferski) izbacivati ulje na iberlaufu ako se optereti visokim obrtajima? Koliko i kakvo to opterecenje treba da bude? Ja "duvanje " na iberlaufu vezujem za stare potrosene motore.
Comment
-
-
Svaki auto pa cak i nov duva na iberlauf. Znaci ne mislim na gust dim nego na vazduh u kome se nalazi ono sto prodje karike i uljna para. Znaci kod istrsenog motora ovoga ima vise,pa se zato skida jer gusi motor!VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
ja napravio neku beta verziju catch cana, zato sto posle drapanja auto dimio ko nenormalan, pa saznao da je blok takav od lancie da izlazi tamo ulje stalno, pa zato thema i integrale i neke alfe vec imaju fabricki katch na iberlaufu, pa sad cu da kupim to i resim problemFun starts @ 3000 RPM
Alfa Romeo 146 1.8 Ts
Comment
-
-
Bio sam na pijaci i trazio malo te filtere za kompresor ali su trazili 15e za neke plasticne koji ne mogu da se stave ispod haube jer ce se istopiti.
Znaci ostaje mi da skidam sa neke alfe...."If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
-
Evo razgledao sam na netu i nasao sam nekoliko tipova OCC-a. Sad koji je od ovih bolji.
Prvi je jednostavan ulaz-izlaz u dnu se nalazi celicna vuna (steel wool) ja mislim da je to ono sa cime se peru sudovi kad se uhvati hrana na njih,inace ima da se kupi u svakoj prodavnici a sto je najbolje od prohroma su pa ne rdjaju. A dnu se stavi sraf za ispustanje skupljenog ulja.
Drugi isto ima ulaz-izlaz samo se ne vraca u usisnu granu nego kroz mali K&N filter izlazi vazduh.
A treci mozda i nije tacan. Ali po onome sto sam citao tako sam skontao.
Za prva dva znam kako rade a za ovaj treci ne znam.
E sad ostaje koji je bolji od ovih???VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
Comment