Sinteticka ulja imaju dovoljne zalihe detrzenata i friction aditiva za preko 10 000 tako da nebi bilo svrhe manjati ga na 5-6. Ja licno menjam na 8-9 cisto iz prevencije
Kakva su Lukoil ulja?
Collapse
X
-
Da ali ne i sposobnosti da odrze ista svojstvaJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
El to full synth? Nisam zaboravio al si se bunio oko slanja post expresom(ja te zvao)Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
zvanicni sajt za ulja lukoil http://www.lukoil-masla.ru/default.asp
i njihova preporuka za vas motor : http://www.lukoil-masla.ru/back/oilmatch/Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Re: a na mene zaboravljate
Originally posted by Q8oilsPozdrav
Q8oils Excel 5w40 4/l 1700.00 din
podrzava cak i 505.01 a kod ostalih je 1200.00-1300.00 litra
STETA STO ZABORAVLJATE NA MENE.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Kakav auto, takvo ulje
Kakvo ulje, takav motor
koliko para, toliko muzike
nastavi...www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
jes
Jes ful-sint Excel 5w40.
Srdjane ulja stizu direktno iz Antwerpen Belgium(pogone imaju u svom
bogatom svetu Italija,Nemacka,Engleska,itd).
Oblik ambalaze-JEDRO kao najveci hotel na svetu i najskuplji u Dubaiu se
nalazi(neznam naziv-verovatno Kuwait ..... posto je njihov )
nikako ne moze da se falsira- pogotovo sto svako ulje ima posebnu boju ambalaze,srebrena,zlatna,siva,plava,zelena itd.
ULJA ZA CEO SVET SE SALJU IZ TIH POGONA A NE KAO STO SU TEXACO I VALVOLIN U TURSKOJ SA PRISTA-OIL NAPRAVILI PUNIONICU PA DA LI IDE SAMO U AZIJSKO I AFRICKO TRZISTE ???(sto neznaci da ulja nisu dobra-LUK ulja se prave u njihovom pogonu u Rumuniji ali to su MULTI co
pa ako gledas API I ACEA SIGURNO ODGOVARA TOM STANDARDU.
CENE ULJA SU PRILAGODJENE NASEM TRZISTU OD STRANE Q8 PETRULEUM EUROPE I MI RADIMO SA MINIMALNIM MARZAMA.
Potpis nije po pravilima foruma.
Comment
-
-
E da i ovde je rec o LUKOIL uljima tako da molim da ne offujemo previseJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by DELracingZasto stedeti na najjeftinijim stvarima. Za godinu dana(manje, vise) koliko je bitna razlika izmedju ulja od 4000 din i od 2000 din. U kvalitetu je sigurno imaJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment